Enterprise Greece και eBay: Πρώτη φάση του προγράμματος υποστήριξης των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων

11:43 16/9/2020 - Πηγή: Fortune

Όσες εταιρείες δεν ενταχθούν στην πρώτη φάση του προγράμματος υποστήριξης των Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων με στόχο να προσεγγίσουν σχεδόν 200 εκατομμύρια καταναλωτές διεθνώς που προωθούν η Enterprise Greece και η eBay, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο νέο πρόγραμμα που θα αποτελέσει την συνέχεια αυτής της στρατηγικής συνεργασίας. Οι λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν πριν το τέλος του έτους.

Αυτό γνωστοποιήθηκε χθες κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Enterprise Greece.

Στην

εκδήλωση, όπως αναφέρεται, έγινε ενημέρωση για το πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει ένα πακέτο παροχών που εξασφάλισε η Enterprise Greece για τις εταιρείες που έχουν προκριθεί να συμμετάσχουν στην πρώτη αυτή φάση, μεταξύ των οποίων:

Εξατομικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από Growth advisors της eBay και ομάδα υποστήριξης για την ευδόκιμη ανάρτηση των προϊόντων στα ηλεκτρονικά καταστήματα των συμμετεχόντων επιχειρήσεωνΥψηλότερα μηνιαία όρια πωλήσεων σε τεμάχια / τζίρο σε σχέση με τα ισχύονταΔωρεάν συνδρομή σε προνομιούχο πακέτο συμμετοχής για 3 μήνες.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, τα τελευταία πέντε χρόνια, οι ελληνικές εξαγωγές αντιστοιχούν πλέον σε περισσότερο από το ένα τρίτο του ΑΕΠ και συμβάλλουν ουσιαστικά στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας. Σε συνδυασμό με τον ψηφιακό μετασχηματισμό, δημιουργείται μια νέα οικονομία που στοχεύει στην εξωστρέφεια, στην αύξηση της εξαγωγικής βάσης και στην απόκτηση μεγαλύτερου μεριδίου της παγκόσμιας αγοράς. Μέσω της συνεργασίας με την eBay, η Enterprise Greece θα προσφέρει στις ελληνικές εταιρείες άμεση πρόσβαση σε 182 εκατομμύρια καταναλωτές από 190 χώρες και ευελπιστεί ότι αυτή η σύμπραξη θα ανοίξει τον δρόμο και σε νέες συνεργασίες, αναδεικνύοντας την αξία των ελληνικών προϊόντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα