Τι είδαμε στη παρουσίαση της Sony

Πέρασε ένας χρόνος από την παρουσίαση του PS4 και των δυνατοτήτων του και η Sony ήταν απόλυτα ικανοποιημένη με την ανταπόκριση του κόσμου. Ένα χρόνο μετά, η Sony θέλει να δείξει στο κόσμο τι οραματίζεται και με τι παιχνίδια θα πορευτούμε μελλοντικά. Ήταν τελικά μια νίκη για την Sony αυτή η E3; Είδαμε όσα θέλαμε να δούμε; Μας κάλυψαν οι προτάσεις τους; Θα το μάθουμε στο τέλος…

Η Sony

ξεκίνησε με ένα Trailer του Destiny και στη συνέχεια ο Andrew House δήλωσε οτι η Beta του Destiny ξεκινάει πρώτα στο PS4 στις 17 Ιουλίου. Επίσης τόνισε οτι η Alpha έκδοση του παιχνιδιού ξεκινάει στις 12 Ιουνίου έως 15 Ιουνίου μόνο για το PS4. Το κεφάλαιο Destiny κλείνει με ένα λευκό PS4 Destiny Bundle μαζί με 30 μέρες PS Plus και κυκλοφορεί στις 9 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια είχαμε φρέσκο Gameplay από το The Order:1886 το οποιό φαίνεται εξαιρετικό και από τα δυνατά χαρτιά της Sony για το PS4. Στο παιχνίδι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά και δείχνει τι σημαίνει Next-Gen.

Σειρά πήρε το Entwined, αποκλειστικός τίτλος και μάλιστα κυκλοφορεί σήμερα για PS4,PS3,Vita με τιμή 10 ευρώ.

Το πρώτο DLC για το Infamous: Second Son είναι γεγονός, ονομάζεται First Light και κυκλοφορεί τον Αύγουστο.

Αμέσως μετά ήρθε το Little Big Planet 3 αλλά δεν μάθαμε αν αναπτύσσεται από την Media Modecule. Δεν χρειάζονται συστάσεις για αυτό το παιχνίδι.

Στη συνέχεια είχαμε μια έκπληξη. Το Project Beast δεν ήταν απλά μια φήμη τελικά. Με επίσημη ονομασία Bloodhorne, η From Software βάζει φωτιά στις κονσόλες το 2015.

Τη σκυτάλη πήρε το Farcry 4 με ένα Live Demo. Η σημαντική είδηση του Farcry 4 είναι οτι αν αγοράσει κάποιος το παιχνίδι θα μπορεί να καλέσει τους φίλους του για Co-op ακόμα κι αν δεν έχουν οι φίλοι του το παιχνίδι. Εξαιρετική δυνατότητα και μόνο για το PS4!

Το Dead Island 2 έρχεται στο PS4. Ζόμπι, ζόμπι, ζόμπι….

Τα είχαμε μάθει για το Battlefield: Hardline αλλά ήρθε ένα καινούργιο Trailer.

Στη συνέχεια είχαμε ανακοινώσεις για Disney Infinity 2 το οποιό θα είναι Timed Exclusive και αποκλειστικό περιεχόμενο του Destiny για το PS4. Magicka 2 αποκλειστικά για PS4! Το Grim Fandango γίνεται Remastered και επιστρέφει για PSVita και PS4. Κάποια ακόμα Indie όπως Broforce, Titan Souls, Not a Hero, Hotline Miami 2 και The Talos Principle.

Έχουμε νέο IP με την ονομασία Let it Die από την Suda51 και έρχεται αποκλειστικά για PS4!

Ένας νέος τίτλος από την Giant Squid. Με το παράξενο τίτλο ABZU θα εξερευνήσουμε το βυθό.

Το επόμενο παιχνίδι που παρουσιάστηκε αξίζει την προσοχή όλων και το χειροκρότημα όλων. Το No Man’s Sky είναι ένα διαμάντι που αναπτύσσεται από μια μικρή ομάδα την Hello Games και δείχνουν πραγματικά οτι αν έχεις μεράκι κάνεις σπουδαία πράγματα. Συγχαρητήρια!

Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή ο Andrew House για να αναφερθεί στο Project Morpheus και οτι όσοι βρίσκονται στην Ε3 θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν. Το λόγο πήρε ο Shawn Layden και σε αυτό το σημείο ξεκίνησε η αριθμολαγνεία και η παρουσίαση πλάτιασε και έκανε “κοιλιά”.

Συνοπτικά αναφέρθηκε οτι το 95% που έχουν PS4 είναι συνδεδεμένοι Online, έχουν παιχτεί 1,25 δις ώρες Online παιχνιδιού, 1 δις multiplayer sessions, 220 εκατομμύρια share captures, 150 εκατομμύρια spectate sessions.

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε οτι το Youtube έρχεται στο PS4 και θα μπορούμε να ανεβάζουμε τα βίντεό μας με το πάτημα του Share.

25 Free 2 Play παιχνίδια έρχονται στο PS4 τους επόμενους 12 μήνες.

Η Open Beta ης υπηρεσίας Playstation Now ξεκινάει στην Αμερική στις 31 Ιουλίου.

Το PSTV το οποίο έχει κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία, θα κυκλοφορήσει στην Αμερική αρχές του 2015 με τιμή 99$ και στα 139$ μαζί με DS3, το Disney Infinity 2, HDMI καλώδιο, 8gb κάρτα μνήμης και κωδικό για το The Lego Movie Videogame.

Για το φινάλε η Sony έδειξε αρκετά παιχνίδια για να ισοφαρίσει την πολυλογία και αριθμολαγνεία της προηγούμενης μισής ώρας. Και ξεκινάμε…

Gameplay από το Mortal Kombat X.

Μια μικρή “άκυρη” παύση για να παρουσιαστεί η σειρά Powers που έρχεται στο PS4 και η ταινία Rachet and Clank. Δεν άρεσε αυτό στο κοινό…

Η συνέχεια ήρθε με την ανακοίνωση της ημερομηνίας του The Last of us για το PS4, η οποία είναι 29 Ιουλίου. Υπήρχε και ένα Trailer με την έκδοση του PS4.

Απολαυστικό Trailer του MGS: Phantom Pain.

Μετά ήρθε μια ανακοίνωση που όλος ο κόσμος περίμενε. GTA V στο PS4 και συνοδεύτηκε από Trailer!!! Κυκλοφορεί στα τέλη του 2014. Επίσης όσοι έχουν παίξει σε PS3/Xbox360 θα μπορούν να μεταφέρουν όλη τη πρόοδο τους στο PS4.

Προτελευταίο παιχνίδι έρχεται το Batman: Arkham Knight. Τι να πούμε; Εξαιρετικό, γραφικάρες, next-gen. Οτι χρειαζόμαστε είναι αυτό το παιχνίδι. Δείτε το αριστούργημα της Rock Steady.

Για κλείσιμο η Sony κράτησε την αποκάλυψη του Uncharted 4 το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2015! Δεν είδαμε πολλά, απλά ένα CG Trailer με τον Drake…That’s All!

Εν κατακλείδι η Sony μας έδειξε πάνω κάτω οτι περιμέναμε και αν δεν είχε πλατιάσει με την αριθμολαγνεία θα ήταν μια πολύ καλή παρουσίαση. Είδαμε αρκετά παιχνίδια, με 2-3 να ξεχωρίζουν και να έχουν την ταμπέλα “Next-Gen“, αλλά την ανακοίνωση που περίμεναν και ήθελαν όλοι τελικά δεν την είχαμε. Το The Last Guardian συνεχίζει να αγνοείται και θεωρώ οτι θα έκλεβε την παράσταση. Ραντεβού του χρόνου!

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη παρουσίαση της Sony στο παρακάτω βίντεο.

Keywords
sony, sony, παρουσιαση, mortal kombat, gta v, ps4, house, alpha, ιουνίου, order, σημαίνει, dlc, infamous, son, light, big, planet, media, project, beast, software, live, demo, island, battlefield, disney, infinity, exclusive, psvita, titan, hero, miami, talos, giant, sky, games, online, δις, youtube, free, play, playstation, ιαπωνια, ds3, hdmi, lego, movie, mgs, gta, batman, knight, rock, uncharted, guardian, www.youtube.com, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, φωτια, τελος του κοσμου, giant, τι σημαινει, δυνατα, ds3, βιντεο, δουλεια, παιχνιδια, alpha, dlc, games, gta, guardian, hdmi, lego, ps3, ps4, vita, youtube, αξιζει, αμερικη, αποκαλυψη, απλα, γεγονος, γινει, γινεται, δυνατοτητα, δειτε, δειχνει, δις, ευκαιρια, ευρω, ερχεται, ερχονται, ζομπι, κεφαλαιο, λογο, μηνες, νικη, ομαδα, ραντεβου, συνεχεια, σειρα, τιμη, τιτλος, φημη, χρονος, ωρες, batman, battlefield, beast, sky, big, demo, free, disney, exclusive, φιλοι, gta v, house, hero, island, infamous, project, ιουνίου, knight, λευκο, light, miami, media, mgs, mortal kombat, infinity, son, order, παιχνιδι, play, planet, psvita, rock, movie, σημαίνει, σκηνη, software, talos, titan, online, uncharted, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα