Ανακοινώθηκε το Rainbow Six: Siege

Τέλος το Patriots, αλλά δεν πειράζει. Το νέο Siege αξίζει το κάθισμά του.

Πολλοί, μαζί με εμένα, αναρωτήθηκαν τί θα γίνει με το Rainbow Six όταν η Ubisoft ανακοίνωσε την ακύρωσή του. Το αποτέλεσμα, τελικά, είναι το πολύ ενδιαφέρον Rainbow Six: Siege, με το οποίο έκλεισε την επίδειξή της δυναμικά.

Δύο ομάδες, η αστυνομία και οι τρομοκράτες, παλεύουν πάνω από έναν όμηρο σε ένα σπίτι. Με τη χρήση ρομπότ με ενσωματημένη κάμερα, οι αστυνόμοι βρίσκουν

πού κρατείται η κοπέλα, και προχωρούν με τεράστια προσοχή προς το μέρος της. Οργανώνοντας το πώς θα εισβάλλουν στον χώρο, ρίχνουν σχοινιά από την ταράτσα και κρεμιούνται, και έπειτα από συνεννόηση, μπαίνουν πυροβολώντας μέσα από το τζάμι και εκπλήσσουν τους κακοποιούς. Σε μια χαοτική μάχη, το περιβάλλον σιγά σιγά καταστρέφεται από τα πυρομαχικά, ενώ η μάχη είναι με το μέρος των πρώτων. Αφού, τελικά, οι τελευταίοι επιζήσαντες τρομοκράτες πάρουν την κοπέλα σε άλλο δωμάτιο, οι αστυνόμοι αποφασίζουν να τοποθετήσουν εκρηκτικά στο πάτωμα και να τους κάνουν επίθεση από επάνω.

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το πόσο ανατριχιαστικά καλοφτιαγμένο ήταν αυτό το gameplay trailer. Αν δεν με πιστεύετε, ρίξτε του μια ματιά από κάτω.

Το μόνο κακό είναι ότι δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω για τον τίτλο ακόμα, όμως περιμένουμε πεινασμένοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα