Λίγες ώρες απομένουν για το event της Apple

Σύσσωμη η τεχνολογική κοινότητα έχει στραμμένο το βλέμμα της στην Apple και στο επικείμενο event της το οποίο θα λάβει χώρα απόψε στην Καλιφόρνια, όπως μας ενημέρωσε σχετικά η εταιρία, στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

Η αναμονή τελείωσε και σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε δια στόματος Apple πώς θα είναι το καινούριο iPhone 5S για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει σχετικά

αναφέροντας τις φήμες που κατακλύζουν ακόμα και σήμερα το διαδίκτυο. Εκτός από το πολυσυζητημένο και πολυαναμενόμενο καινούριο smartphone της εταιρίας, ο κόσμος έχει πολλούς λόγους ακόμα να παρακολουθήσει το event. Ένας από αυτούς είναι και το φθηνότερο iPhone 5C για το οποίο έχουν γραφτεί πάρα πολλά κατά καιρούς. Από φωτογραφίες και χαρακτηριστικά μέχρι και το πως θα είναι η εξωτερική συσκευασία του έχουν γραφτεί εδώ και μήνες που κυκλοφορούν οι φήμες. Το γεγονός της παρουσίασης του οικονομικού iPhone είναι από μόνο του συναρπαστικό αν σκεφτεί κανείς ότι η Apple για πρώτη φορά θα παρουσιάσει και θα λανσάρει μία δεύτερη συσκευή εκτός των κλασσικών πλέον iPhones. Από κει και πέρα πολύ πιθανόν είναι να δούμε και το νέο iPad 5. Πλήρως εξελιγμένο το νέο tablet και με εξωτερικά γνωρίσματα που θυμίζουν iPad Mini. Τέλος, η Apple δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από το “παιχνίδι” των smartwatches τα οποία έχουν γίνει πολύ της μόδας τελευταία. Αν αληθεύουν, λοιπόν, τα όσα έχουν γραφτεί στα διάφορα ξένα τεχνολογικά sites, τότε είναι πολύ πιθανόν να δούμε το iWatch. Ένα “έξυπνο” ρολόι που θα το φοράει ο χρήστης και θα ενημερώνεται για μηνύματα, κλήσεις, mail και άλλα notifications χωρίς να χρειαστεί να βγάλει το smartphone έξω.

Το τι θα δούμε τελικά από την Apple δεν το γνωρίζουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είμαστε όλη η τεχνολογική ομάδα στις επάλξεις για να σας ενημερώνουμε σε πρώτο χρόνο για τις νέες συσκευές που θα δούμε σήμερα στις 8 μ.μ. Μείνετε συντονισμένοι στο busted.gr για να μάθετε πρώτοι για τα νέα προϊόντα της εταιρίας από το Cupertino.

Keywords
Τυχαία Θέματα