Η επίσημη ανακοίνωση του LG Flex

Σήμερα, 28 Οκτωβρίου 2013, η LG αποκάλυψε τα νέα και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του LG Flex.

Αρχικά, η καμπύλη του κινητού δεν είναι απλά μια σχεδιαστική λεπτομέρεια. Ο σχεδιασμός του μειώνει την απόσταση του μικροφώνου από το στόμα, σαν τα παραδοσιακά τηλέφωνα και αυξάνει την ένταση του ηχείου κατά 3 db. Ακόμα, θα χωρέσει πιο άνετα στην τσέπη σας ενώ, σε οριζόντιο προσανατολισμό η οθόνη του προσφέρει εμπειρία παρόμοια με αυτή μιας IMAX. Το Rear Key,

το κουμπί στην πλάτη του, μειώνει τις πιθανότητες να απενεργοποιηθεί κατά λάθος το κινητό, μιας και απουσιάζουν τα κουμπιά από το πλάι του. Η 6 ιντσών οθόνη του, η μεγαλύτερη POLED οθόνη (Plastic OLED), είναι φτιαγμένη από πλαστικό για μεγαλύτερη αντοχή και χάρη στην τεχνολογία Real RGB, που ενσωματώνει και τα τρία βασικά pixel κόκκινο, πράσινο και μπλε σε ένα, της χαρίζει μεγαλύτερη ακρίβεια και φωτεινότητα.

Από την άλλη, η μπαταρία του διαθέτει τεχνολογία Stack & Folding, η οποία μειώνει τη φυσική πίεση στην μπαταρία όταν είναι σε καμπυλωτή μορφή και παρέχει καλύτερη σταθερότητα και η απόδοση. Παρά τον λεπτό σχεδιασμό της, έχει χωρητικότητα 3,500mAh, αρκετή ενέργεια για πάνω από μία μέρα χρήσης. Τέλος, το επαναστατικό πίσω κάλυμμα διαθέτει μία ελαστική επικάλυψη που ουσιαστικά του επιτρέπει να “αυτοθεραπεύεται” από γρατσουνιές και καταπονήσεις της καθημερινής χρήσης, χαρίζοντας του την αίσθηση του καινούριου για περισσότερο χρονικό διάστημα. Το LG Flex αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κορέα τον Νοέμβριο, ενώ θα ανακοινωθούν και επιπλέον αγορές στην συνέχεια. Οι βασικές του προδιαγραφές για το κορεάτικο μοντέλο είναι:

- Chipset: 2.26 GHz Quad-Core Qualcomm® Snapdragon™ 800 (MSM 8974)

- GPU: Adreno 330, 450MHz

- Οθόνη: 6-inch HD (1280 x 720), Curved P-OLED (Real RGB)

- Μνήμη: 2GB LP DDR3 RAM / 32GB eMMc

- Κάμερα: Rear 13.0MP / Front 2.1MP

- Μπαταρία: 3,500mAh (ενσωματωμένη)

- Λειτουργικό σύστημα: Android Jelly Bean 4.2.2

- Διαστάσεις: 160.5 x 81.6 x 7.9 – 8.7mm

- Βάρος: 177g

- Δίκτυο: LTE-A / LTE / HSPA+ / GSM

- Συνδεσιμότητα: BT 4.0 / συμβατό με USB 3.0 / WiFi (802.11 a/b/g/n/ac) / NFC

- Χρώμα: Titan Silver

- Άλλο: TDMB / Hi-Fi 24bit, 192kHz Playback

Keywords
Τυχαία Θέματα