LG G Flex, Επίσημο και με ικανότητες αυτοΐασης το κοίλο smartphone της LG

Η LG επισημοποίησε το νέο G Flex με την κοίλη σχεδίαση και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα στην Κορέα και από τους τρεις μεγάλους τοπικούς πάροχους κινητής τηλεφωνίας. Δυστυχώς, η εταιρεία δεν έκανε γνωστό αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες, ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι το συγκεκριμένο

μοντέλο θα κυκλοφορήσει ως ένα πειραματικό μοντέλο, για να διαπιστώσει αν θα έχει απήχηση στο κοινό.

Το LG G Flex ενσωματώνει οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης HD 1280×720 pixels τεχνολογίας OLED και όπως μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε χαρακτηρίζεται από κοίλο σχήμα. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε το γνωστό Qualcomm Snapdragon 800 chipset (2,2GHz) και 2GB RAM ενώ η κάμερα διαθέτει αισθητήρα με ανάλυση 13 Megapixels. Τεχνολογίες όπως οι DLNA, NFC, Bluetooth 4.0, WiFi 802.11ac δίνουν το παρόν. Η μπαταρία του βρίσκεται επίσης στα 3500mAh.

Στο πίσω μέρος και κάτω από την κάμερα υπάρχουν τα volume controls και ανάμεσα τους το πλήκτρο power on/off σε μία διάταξη όμοια με αυτή του LG G2. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως διακρίνονται δύο LEDs, με διαφορετικό κατά πάσα πιθανότητα χρώμα φωτισμού, και με λειτουργία μάλλον παρόμοια με αυτή του TrueTone χαρακτηριστικού στο iPhone 5s. Δεν είμαστε σίγουροι 100% πάντως.

Όπως και στο LG G2 μπορεί να καταγράψει και να αναπαράγει ήχο υψηλής πιστότητας, έχει το χαρακτηριστικό Knock-On (double-tap to wake) ενώ υπάρχουν ειδικά animations ανάλογα με τον τρόπο που ξεκλειδώνετε το smartphone. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Κορεάτικης εταιρείας το G Flex διαθέτει ειδική επικάλυψη από ένα υλικό αυτοΐασης (self-healing), το οποίο «θεραπεύει» μόνο του τις γρατσουνιές στο πίσω μέρος μέσα σε διάστημα μερικών λεπτών.

Αν κοιτάς το κινητό από μπροστά τότε η οθόνη σχηματίζει κοίλη, αν το κοιτάς από την πλάτη είναι που λέμε κυρτό.

LG G Flex, Επίσημο και με ικανότητες αυτοΐασης το κοίλο smartphone της LG - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα