Η Sony σκοπεύει να ανακοινώσει νέο μοντέλο PS Vita;

Μεγαλύτερη οθόνη, αναβαθμισμένη Ram και νέα εμφάνιση φαίνεται πως σχεδιάζει η Sony.

Με τις πωλήσεις του PlayStation Vita να μην αγγίζουν τον στόχο που είχε τεθεί αρχικά, η Sony φαίνεται πως σκέφτεται τον τρόπο που θα κάνει τον κόσμο να το προσέξει ξανά.

Οι πρόσφατες φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με το PS Vita αφορούσε τη διάθεση ενός bundle πακέτου της φορητής κονσόλας με το PS4 στην τιμή των 500$. Τώρα, η ιαπωνική εφημερίδα Tokyo Keizai αναφέρει την επικείμενη ανακοίνωση ενός ανασχεδιασμένου PS Vita, λίγο πριν την έναρξη του Tokyo Game Show (TGS). Το νέο μοντέλο PS Vita θα ονομάζεται PCH-2000 και θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 6.3″ ιντσών OLED κατασκευασμένη από τη Samsung, το τωρινό PS Vita διαθέτει 5″ ιντσών οθόνη OLED, με την ανάλυση να παραμένει στα 960 x 554 pixels.

Επίσης, στο νέο μοντέλο η μνήμη RAM θα αναβαθμιστεί από τα 512MB στο 1GB Ram, κάτι το οποίο θα συμβεί για να τρέχουν στο παρασκήνιο περισσότερες εφαρμογές ενώ η διαθέσιμη Ram για τα παιχνίδια θα παραμείνει ίδια, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, ειδάλλως οι κάτοχοι του παρόντος PS Vita θα ξεκινήσουν τη συλλογή από ντομάτες, πορτοκάλια και λοιπών εσπεριδοειδών με μοναδικό στόχο τον Ιαπωνικό κολοσσό και όχι άδικα κατά τη γνώμη μου, αφού θα κατέχουν μία φορητή κονσόλα που δεν θα τρέχει τα καινούρια παιχνίδια της λόγω μικρότερης Ram κατά 50%. Απ’ ότι φαίνεται τουλάχιστον στη παρούσα φάση και εφόσον ευσταθούν οι φήμες περί ανασχεδιασμού, η Sony έχει προβλέψει το συγκεκριμένο γεγονός.

Τέλος, το άρθρο κάνει λόγο για την εμφάνιση του νέου PS Vita να μοιάζει περισσότερο με το PS4 ενώ με την κυκλοφορία του θα το συνοδεύσουν και μερικοί αποκλειστικοί τίτλοι.

Γνώμη μου πάντως αποτελεί πως η Sony θα έπρεπε να σκεφτεί πρωτίστως μία γενναία πτώση τιμής στην παρούσα φορητή της κονσόλα πριν προβεί σε επανασχεδιασμό της. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε εάν ευσταθεί η παραπάνω φήμη και να θυμάστε πως ό,τι ανακοινωθεί θα το μάθετε πρώτοι στο busted.

The post Η Sony σκοπεύει να ανακοινώσει νέο μοντέλο PS Vita; appeared first on busted.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα