Γενικο Visual Upgrade στο PBE

Η Riot προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι της πιο μοντέρνο, και για αυτό προσπαθεί με τα τελευταία patch του PBE να αναβαθμίσει σχεδόν τα πάντα. Ξεκίνησε με κάποιους champions και έφτασε ακόμη και στο text του gold και το animation του last hit. Δείτε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

Rammus Texture
Updates

Προς έκπληξη όλων, στο τελευταίο update του PBE, ο Rammus δέχτηκε ένα Texture Update σε όλα του τα skins, και πλέον δείχνει πιο ανανεωμένος. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μονοί σας το νέο του look. ( στο μόνο skin του που δεν έγιναν αλλαγές είναι στο Full Metal Rammus που τα textures του είναι σχετικά ολοκαίνουργια)

Default RammusChrome RammusMolten RammusFreljord RammusNinja RammusKing Rammus

Updated “General” Visuals

Μερικά “Γενικά” visuals updates έγιναν στο τελευταίο patch. Δείτε παρακάτω το περιεχόμενο του.

Νέα Potions animations:Νέο Level up animation:Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται καλύτερα αυτές οι αλλαγές.To popup όταν παίρνεις gold και το last hit φαίνεται διαφορετικό

Διαφορετικό Slow animation:New Summoner IconsΠέντε νέα summoner icons προστέθηκαν, φαίνεται να σχετίζονται με το HarrowingNew Challenger Tier Loading Screen BorderΝέο loading screen border για το Challenger tier μπήκε στο PBE, μιας και τα loading screen border θα επιστρέψουν με τα S3 ranked rewards.“LE” Load Screen Potraits

Μερικά πολύ περίεργα loading screens εμφανίστηκαν στο PBE, πιθανών να είναι για τα Limited Edition skins (μιας και ονομάζονται “LE“) τα οποία δεν υπάρχουν πλέον στην αγορά (για ακρίβεια η Riot ετοιμάζει να τα ξαναβγάλει όλα για πολύ λίγες μέρες )

Και καλή διασκέδαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα