Xerath, the Magus Ascendant Rework στο PBE

Ο Xerath σαν champion, όταν πρωτοβγήκε, ήταν ένας από τους πιο δημιουργικούς και διασκεδαστικούς χαρακτήρες της Λίγκας. Πολύ γρήγορα όμως εξαφανίστηκε και κανείς πλέον δε τον διάλεγε ως AP Carry. Η Riot το είδε αυτό και σκέφτηκε να κάνει ένα rework στα skills του έτσι ώστε ο Xerath να προσαρμοστεί στο νέο, πιο μοντέρνο, τρόπο παιχνιδιού του League of Legends. Έτσι, παρακάτω, μπορείτε να δείτε τις

αλλαγές που δέχτηκαν τα skills του και τον καινούργιο τρόπο παιχνιδιού του.

Η Riot, μετα απο το feedback που πηρε απο τους players εκανε τις εξεις μεγαλες αλλαγες:

Passive: Δε δίνει πλέον armor, τώρα δίνει % magic penetration και γεμίζει mana με τα basic attacks.Q: Πλέον μπορεί να φορτωθεί για να ανεβάσει το spell’ range. Το mana cost και damage ανέβηκε ελάχιστα.W: Πλέον είναι targeted AoE έκρηξη που κάνει περισσότερο damage στο κέντρο της και κάνει slow όλους τους enemies που θα χτυπήσει. Οι enemies στο κέντρο θα δέχονται περισσότερο slow.E: Είναι πλέον skillshot και κάνει stun τον πρώτο champion που θα χτυπήσει.R: Ειναι πλέον συνδυασμός των παλιών W και R του Xerath.Ακινητοποιείς τον εαυτό σου για να πάρεις super-long ranged attacks που κάνουν magic damage κάθε φορά που κάνεις κλικ στον κέρσορα για 3 δευτερόλεπτα ( μέγιστο 4 βολές)

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε περισσότερα για τις αλλαγές στα skills του Xerath, καθώς και στα νέα animations του.

Και καλή διασκέδαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα