Φήμη: 4 νέοι χαρακτήρες στην Season 3 του Arrow

Φήμες έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο οι οποίες κάνουν λόγο για 4 νέους χαρακτήρες καλούς και κακούς.

1: Daniel

Aινιγματικός και ιδιαίτερα ευφυής επιχειρηματίας ο οποίος συμβάλει στην ανάπτυξη της πρωτοποριακής τεχνολογίας.(Φανταστείτε ένα μεγιστάνα επιχειρίσεων με το σώμα του Ryan Cosling).Αν και αποπνέει γοητεία και εμπιστοσύνη,κρύβει ένα τραγικό παρελθόν το οποίο τον οδήγησε να γίνει σούπερ-ήρωας με τη βοήθεια της τεχνολογίας.Επίσης ο Daniel θα είναι το νέο ερωτικό ενδιαφέρον της Felicity αλλά και αντίπαλος του Oliver,τόσο σε

επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.

2: Seth

Ένας πολύ καλά μορφομένος κακοποιός με μεγάλες φιλοδοξίες και ικανότητες στη χημεία ο οποίος εκθέτει τους εχθρούς του σε ένα ναρκωτικό και παίρνει τον έλεγχο.

3: Toshi

Το συγκεκριμένο χαρακτήρα θα τον δούμε περισσότερο σε flashback όταν ο Oliver βρισκόταν στο Hong Kong.Ο Toshi ήταν ο δάσκαλος,χειριστής και τελικά φίλος του Oliver.Καλά εκπαιδευμένος,ειδικευμένος στα όπλα,στη μάχη και στη συλλογή πληροφοριών.Είναι επίσης αφωσιομένος πατέρας και σύζυγος.

4: Akiko

Είναι η γυναίκα του Toshi η οποία βοήθησε και εκείνη τον Oliver όσο βρισκόταν στο Hong Kong. Είναι και εκείνη καλά εκπαιδευμένη στις πολεμικές τέχνες.

Η 3 Season του Arrow αναμένετε τον Οκτώβριο ενώ τα γυρίσματα αρχίζουν στις 9 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα