Assassin’s Creed Unity: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Με το Assassin’s Creed Unity, η Ubisoft επιθυμεί να πάει το Franchise ένα βήμα μπροστά, με την Anvile Next να έχει αναβαθμιστεί πλήρως για τις Next Gen Gaming Consoles (Xbox One, Ps4, PC). Παρακάτω θα διαβάσετε κάποια πράγματα που ίσως δεν ξέρατε μέχρι τώρα

1) Η σύγχρονη ζωή

Μετά τον θάνατο του Desmond η Ubisoft στο Assassin’s

Creed IV Black Flag μας έκανε υπάλληλο της Abstergo με το Third Person στοιχείο του παιχνιδιού να έχει πέσει και να έχουμε σε First Person τον παίκτη μας. Σύμφωνα με τον Alex Amancio (Creative Director του AC Unity και πρώην του AC Revelations) σε δηλώσεις που έκανε στην Ε3 είπε ότι ο κύριος σύγχρονος πρωταγωνιστής θα είστε εσείς οι ίδιοι και όχι υπάλληλος της Abstergo.

2) Αποστολές τις Αδελφότητας

Το όριο παικτών θα είναι μέχρι 4 αλλά θα μπορείτε να παίξετε και με 1 ή 2 ή 3 ακόμα φίλους σας. Θα παίζετε όλοι σαν Arno αλλά στην δικιά σας οθόνη θα φαίνεται ότι οι φίλοι σας παίζουν σαν διαφορετικό Assassin.

3) Οι φατριές του παιχνιδιού

Θα έχουμε 3 φατριές, τους προστάτες (protectors), τους φρουρούς (Guards) και τους οπλισμένους πολίτες οι οποίοι θα είναι οπλισμένοι και θα αντιδρούν διαφορετικά ανάλογα τις καταστάσεις. Οι 2 πρώτες φατριές θα ενδιαφέρονται για την ισορροπία μέσα στην πόλη.

4) Η πλοκή του Unity

Θα καλύπτει διάστημα μερικών δεκαετιών. Θα παίξετε ως Arno Dorian, ενός Assassin που μπήκε στην αδελφότητα γιατί νομίζει ότι είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του πατέρα του και θεωρεί ότι θα μπορούσε να το αποτρέψει.

5) Οι Αποστολές στο παιχνίδι

Επιβαιβεώθηκε από την Ubisoft ότι στο παιχνίδι θα μπορούμε να έχουμε περισσότερες από μία αποστολές ταυτόχρονα. Και επίσης το A.M.M., στο οποίο ο Amancio διατυπώνει ένα τυπικό σενάριο από τα προηγούμενα παιχνίδια. Ας πούμε πως παρακολουθείτε κάποιον στόχο, έναν Templar: η αποστολή πιθανώς να σταματήσει αν σας αντιληφθεί. Αυτό δεν ισχύει πλέον. “Στοχεύουμε για μία διαφορετική νοοτροπία, έτσι ώστε να μην λέμε πλέον στον παίκτη “Παρακολούθησε αυτόν τον στόχο” αναφέρει ο Amancio. ” Μπορεί απλώς να του ζητήσουμε να μάθει πού πηγαίνει ο στόχος. Αυτό σημαίνει πως μπορεί ο παίκτης να τον παρακολουθήσει αν επιθυμεί – σε περίπτωση όμως που γίνει αντιληπτός, το tail θα μετατραπεί σε chase, οπότε και θα πρέπει ο Assassin να κυνηγήσει τον στόχο του. Αν στην ενδεχόμενη περίπτωση ο παίκτης χάσει εντελώς τον στόχο του, η αποστολή μεταβάλλεται, ώστε το νέο objective να είναι να εντοπίσεις τον στόχο ξανά. Εάν ακόμη τύχει ο στόχος σου να εμπλακεί σε κάποια εξέγερση και να σκοτωθεί, υπάρχει ακόμη η δυνατότητα ο Assassin να ληστέψει το πτώμα του, ώστε να βρει κάποιο έγγραφο που διευκρινίζει το πού πήγαινε. “Οπότε, η επιλογή είναι στα χέρια του παίκτη, ώστε εκείνος να διαλέξει τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσει την κάθε κατάσταση,” προσθέτει ο Amancio.

6) Κυνήγια θυσαυρού

Υπάρχουν κυνήγια θησαυρού σε όλη την πόλη και θα περιλαμβάνουν τον Νοστράδαμο (Γάλλος αστρολόγος και φυσικός), ο οποίος ζούσε στο Παρίσι. Ο Νοστράδαμος στο παιχνίδι θα αφήσει αρκετά στοιχεία που οδηγούν σε διάφορα μνημεία για την απόκτηση βραβείων.

7) Skill Tree

Όπως και στο Watch Dogs έτσι και στο AC Unity θα έχει Skill Tree για να αναβαθμίζετε τα Skills του Arno. Όταν ολοκληρώνεται μία αποστολή θα πάρετε Skill points και θα μπορείτε να αναβαθμίσετε το Stealth, Combat, τη μάχη και την περιήγηση, η επιλογή είναι διιά σας για το που θα τα ξοδέψετε. Οι αναβαθμίσεις που θα κάνετε στο Single Player θα ισχύουν και στο Co-Op.

8) Co-op

Στο co-op ο Arno θα παραμένει με τον εξοπλισμό που έχει και στο single player. Οι υπόλοιποι Assassins θα έχουν τις στολές και τον εξοπλισμό που έχουν αποκτήσει από άλλους παίκτες, αλλά τα κεφάλια θα είναι παρμένα από μια βάση δεδομένων με γενικά κεφάλια Assassin. Με αυτό τον τρόπο, οι παίκτες θα βρίσκονται και θα μιλάνε για το μέρος από το οποίο πήραν τη στολή ή τον εξοπλισμό τους.

9) Το Parkour

Στο παρκούρ θα υπάρχουν 2 διαφορετικά κουμπιά για να ανεβείτε σε ένα κτίριο ή για να κατεβείτε. Στην πόλη δεν θα υπάρχουν πια τόσα πολλά άχυρα για Leap of Faith. O παίκτης θα σκαρφάλωνε σε μία στέγη, θα διέσχιζε μία απόσταση και θα έψαχνε για μία θυμωνιά από άχυρα (haystack) που θα βόλευε στην κάθοδο του. “Θέλαμε να αποφύγουμε την προσθήκη των haystacks σε όλο το Παρίσι, ώστε ο παίκτης να μην πρέπει να εκτελεί αυτή την ιδιαίτερη κίνηση συνεχώς,” τονίζει ο Senior Producer(Βασικός Παραγωγός) Vincent Pontbriand. “H ελεγχόμενη κάθοδος είναι πιο ενδιαφέρουσα. Σου επιτρέπει να κάνεις διαφορετικές κινήσεις κάθε φορά. Αυτό προσθέτει επίσης την αίσθηση της χαράς της ελευθερίας να μπορεί ο χειριστής να δράσει όπως θέλει.” Θα είναι απαραίτητη αυτή η ελευθερία κίνησης, καθώς όλα τα κτήρια είναι πλέον σχεδιασμένα σε κλίμακα 1:1, πλήρως ρεαλιστική. Όσοι είστε υψοφοβικοί προσέχετε! Θα αισθάνεστε πραγματικά το ύψος ενώ θα στέκεστε στην κορυφή της Παναγίας των Παρισίων (Notre Dame), αγναντεύοντας όλη την πόλη.

10) Το Παρίσι

Στο Παρίσι θα έχουμε σχεδόν το ίδιο σύστημα μηχανισμού πολύ κοντά σε αυτό που είδαμε στη Βίλλα στο AC2. Θα πρέπει να κάνουμε κάποιες δραστηριότητες στην πόλη στην οποία θα αλλάξει η φύση της από περιοχή σε περιοχή. Ένα είδος προσωποποίησης της πόλης. Το Assassin’s Creed Unity λαμβάνει χώρα στο Παρίσι την περίοδο της Γαλλικής Επανάστασης του 1789 – μία από τις πιο αιματηρές και χαοτικές περιόδους στην παγκόσμια ιστορία. Αυτή είναι επίσης η περίοδος που προετοίμασε το έδαφος για την σύγχρονη εποχή, αλλάζοντας όλα όσα ακολούθησαν. Το Παρίσι κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης ήταν μια πολύβουη, πυκνοκατοικημένη πόλη, με αξιοθαύμαστη αρχιτεκτονική και πολυπολιτισμικό πληθυσμό. Υπάρχουν διάφορες ομάδες ανθρώπων στον κόσμο του παιχνιδιού, άνθρωποι που θα αλληλεπιδρούν – και τους οποίους ο παίκτης θα μπορεί να εκμεταλλευτεί προς όφελός του, ενώ θα υπάρχουν στιγμές όπου θα μπορεί κανείς να δει πάνω από 5000 NPCs στην οθόνη του, σε αντίθεση με το μέγιστο όριο των περίπου 150 που είχαν οι προηγούμενοι τίτλοι. Το Assassin’s Creed Unity θα εισάγει επίσης την καινοτομία των εσωτερικών χώρων (interiors). Πραγματικά, ο παίκτης μπορεί εισέλθει σε χώρους μέσα σε διάφορα κτίρια σε ολόκληρη την πόλη, κάποιοι χώροι από τους οποίους θα είναι απλοί εσωτερικοί χώροι, ενώ κάποιοι άλλοι θα είναι πλήρως εξοπλισμένοι και σχεδιασμένοι για αποστολές. “Είναι μια μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι για μας” τονίζει ο Pontbriand. “Οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν το Παρίσι μέσα και έξω…”.

11) Οι κατακόμβες του Παρισιού

Και κάτω οι κατακόμβες του Παρισιού περιμένουν επίσης τους παίκτες να τις εξερευνήσουν ακόμα και με φίλους σας. Σύμφωνα με την Ubisoft οι κατακόμβες Θα είναι τεράστιες και θα έχουμε και εκεί εχθρούς. Γι’ αυτό πάρτε τους φίλους σας και εξερευνήστε!

12) Το καινούριο όπλο “The Phantom Blade”

Το καινούριο όπλο των Assassin του AC Unity θα είναι Hidden Blade με Hidden Crossbow ( Ναι, δεν θα έχουμε Hidden Gun). Θα το χρησιμοποιείτε για να κάνετε τις αποστολές σας με Stealth και να βαράτε τους εχθρούς σας από μακριά. Επίσης, το Hidden Blade θα κάνει την δουλειά που έκανε και στα προηγούμενα παιχνίδια.

Εσείς πόσο ενθουσιασμένοι είστε με την έλευση του Assassin’s Creed Unity;

Keywords
Αναζητήσεις
εξοπλισμος του assassin's
Τυχαία Θέματα