Ανακοινώθηκε το νέο Call of Duty: Advanced Warfare

Power changes everything!

Δεν γινόταν να υπάρξει χρονιά χωρίς Call of Duty (CoD) και όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν είχαμε χθες την επίσημη ανακοίνωση του νέου CoD: Advanced Warfare.

Τις ουσιαστικές διαφορές που θα έχει από τους προκατόχους του αναμένεται να τις δούμε να ξεδιπλώνονται στη πορεία πλησιάζοντας στην ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνίδιου, η οποία επί της ευκαιρίας έχει οριστεί για τις 04 Νοεμβρίου 2014

στις πλατφόρμες των PS4 και Xbox One.

Αυτό που βλέπουμε εκ πρώτης όψεως είναι πως πρόκειται ίσως για το πρώτο καθαρόαιμο next-gen Call of Duty ενώ η μάχη μεταφέρεται για ακόμη μία φορά στο μέλλον με αρκετά φουτουριστικά όπλα και gadgets. Έκπληξη μπορεί να απποτελέσει η ανάθεση του “κακού” της ιστορίας στον διάσημο ηθοποιό Kevin Spacey, τον οποίο θα αναγνωρίσετε πιθανότατα κατευθείαν μέσα από το επόμενο trailer.

Σε όσους αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας πάντως, αξίζει να επισημάνουμε πως η βιομηχανία του θεάματος, hollywood και gaming industries, προωθούν τελευταία πολύ το θέμα χρήσης των εξωσκελετών για την αύξηση των σωματικών επιδόσεων. Οι συμπτώσεις είναι πολλές γι’ αυτό θα σας προτείναμε να το ψάξετε λίγο παραπάνω και να μας πείτε την άποψή σας.

Ακολουθεί το επίσημο trailer με το οποίο ανακοινώθηκε το παιχνίδι.

Στο σημείο 01:48 του βίντεο μπορείτε να αντιληφθείτε, ακολουθεί στιγμιότυπο, πως το παιχνίδι θα έχει άρωμα ελληνικό με τη χρήση προφανώς κάποιου κυκλαδίτικου νησιού. Η ομορφιά ακόμη και μέσα από ένα videogame είναι απαράμιλλη ενώ φυσικά σαν χαρακτηριστικό είναι καλοδεχούμενο.

Εσάς πως σας φαίνεται το επερχόμενο Call of Duty; Ανυπομονείτε για την κυκλοφορία του ή θα προσπεράσετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα