Mini Mobile Robotic Printer: Εκτυπωτής τσέπης

Το Kickstarter αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει άλλο ένα φιλόδοξο τεχνολογικό θαύμα, το Mini Mobile Robotic Printer.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, το μέγεθος του το καθιστά βολικό για μεταφορά και χάρη στο σχεδιασμό του σαν βέλος μπορείτε να το τοποθετείτε εύκολα πάνω στην αριστερή μεριά της σελίδας. Μπορεί να τυπώσει πάνω σε οποιοδήποτε μέγεθος χαρτιού, ενώ μπορεί να γεμίσει

μία σελίδα Α4 σε λιγότερο από ένα λεπτό. Το ενσωματωμένο δοχείο μελάνης υπόσχεται να γεμίσει περίπου 1000 ασπρόμαυρες σελίδες σε ανάλυση 96×192 dpi, διόλου άσχημα αν αναλογιστείτε πως πρόκειται για πρωτότυπο. Στο μέλλον η εταιρία πίσω από το project, η Zuta Labs, υπολογίζει να δημιουργήσει και μια έγχρωμη έκδοση αλλά και να αυξήσει το dpi. Ακόμα, έχει 10 εκατοστά ύψος, 11,5 εκατοστά διάμετρο και 300 γραμμάρια βάρος με κάλυμμα φτιαγμένο από πολυκαρβονίτη. Θα συνδέεται ασύρματα μέσω Bluetooth με συσκευές Android, IOS, Linux, OSX και Windows ενώ διαθέτει και μια θύρα micro-usb για τις ανάγκες φόρτισης του. Από την άλλη, η Li-Po μπαταρία του θα μπορεί με τρεις ώρες φόρτισης να το τροφοδοτήσει έως και για μία ώρα.

Οι δημιουργοί του μέσω της πλατφόρμας του Kickstarter προσπαθούν να μαζέψουν $400.000, για να το κάνουν πραγματικότητα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τον ρομποτικό αυτόν εκτυπωτή από εδώ, καθώς και να χορηγήσετε ένα ποσό αν επιθυμείτε. Να σημειωθεί πως με δωρεές άνω των $180 θα εξασφαλίσετε τον δικό σας μίνι εκτυπωτή όταν γίνει διαθέσιμος τον Ιανουάριο του 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα