Nokia 225 και 225 dual-SIM με κόστος 40 ευρώ

Η Nokia ανακοίνωσε ένα νέο, πολύχρωμο feature phone το οποίο θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση με δυνατότητα εισαγωγής δύο καρτών SIM, με τιμή κοντά στα 40 ευρώ! Το Nokia 225 και 225 dual-SIM έχει οθόνη 2.8 ιντσών και ανάλυσης 240 x 320 pixels. Είναι η μεγαλύτερη οθόνη (όχι αφής) που χρησιμοποιεί η Νokia σε κάποιο feature phone της ενώ το πάχος του δεν ξεπερνάει

τα 100 γραμμάρια. Έχει κάμερα 2MP χωρίς LED Flash και δέχεται κάρτες microSD έως 32GB. Έρχεται με προεγκατεστημένες αρκετές εφαρμογές όπως Facebook, Twitter και Xpress Browser για σερφάρισμα στο διαδίκτυο με μικρή κατανάλωση δεδομένων. Διαθέτει FM Radio και Bluetooth 3.0 και η μπαταρία του αντέχει 36 μέρες σε stand by για το single SIM και 27 μέρες για το dual SIM. Επίσης οι 21 ώρες ομιλίας θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους στον τομέα της μπαταρίας. Τα διαθέσιμα χρώματα του είναι το μαύρο, άσπρο, κίτρινο, κόκκινο και πράσινο.
Περιμένουμε την κυκλοφορία του τους επόμενους τρεις μήνες σε επιλεγμένες αγορές και ελπίζουμε να το δούμε και στη χώρα μας.

Keywords
Αναζητήσεις
nokia 225 δημοφιλεστερο χρωμα, πλαισειο τηλεφωνο νοκια 225
Τυχαία Θέματα