H CIA έκανε το πρώτο της tweet. Και τρέλανε κόσμο.

Η CIA ανάρτησε το πρώτο μήνυμά της στο Twitter από τον λογαριασμό με το απλό όνομα @CIA. Δεν ήταν ένα απλό τιτίβισμα.

Με άνεση ανέφερε: “Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, ούτε να αρνηθούμε ότι αυτό είναι το πρώτο μας tweet”, και αμέσως το διαδίκτυο πήρε φωτιά. Μέσα σε δύο ώρες το μήνυμα είχε αναδημοσιευθεί 85.000 φορές, η CIA απέκτησε περισσότερους από 105.000 followers και τα memes των χρηστών άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ένα

tweet που έκανε αίσθηση, είναι το εξής: “@CIA πώς αισθάνεσαι που για πρώτη φορά σε ακολουθούν;” ρώτησε ένας χρήστης.

Ο διευθυντής της, Τζον Μπρέναν σε ανακοίνωσή του είπε πως επεκτεινόμενη και σε αυτές τις πλατφόρμες η CIA θα μπορεί να συνδέεται πιο άμεσα με το κοινό και να παρέχει πληροφορίες για την αποστολή, την ιστορία και άλλες εξελίξεις της. Υπάρχουν σημαντικές ιδέες να μοιραστούμε συμπλήρωσε.

Υποσχέθηκε ακόμη να αναρτώνται τα τελευταία νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες καριέρας, καθώς και κάποια εκθέματα από το μουσείο της CIA, ενημερώσεις από το παγκόσμιο βιβλίο δράσης της και μη διαβαθμισμένες μυστικές πληροφορίες.

Δημιουργώντας λογαριασμούς σε Facebook και το Twitter, αντίστοιχα, η CIA διευρύνει την ιντερνετική της παρουσία πέρα από την επίσημη ιστοσελίδα της και τους λογαριασμούς που είχε μόνο σε Flickr και YouTube. Καιρός ήταν νομίζω, αλλά η αναμονή επιφύλασσε κάτι που ακούστηκε πολύ!

Τι λες, ήταν όντως το πρώτο της ..τιτίβισμα;

Keywords
Τυχαία Θέματα