Ζώδια: Πως θα είναι τα ερωτικά σας αυτή την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει μια μεγάλη αναστάτωση η οποία δεν σας αφήνει να είστε πολύ ήρεμοι ή ακόμα και αντικειμενικοί. Θέλετε να κάνετε ένα μικρό ξεκαθάρισμα το οποίο μπορεί να μη σας αρέσει και πολύ γιατί θα σας φέρει αντιμέτωπους με καταστάσεις τις οποίες δεν είναι και πολύ εύκολο να τις διαχειριστείτε. Ο λόγος είναι ότι αν έχετε μια σχέση η οποία δεν είναι και πολύ ξεκάθαρη τώρα, όσο περνάει ο καιρός, αναγκαστικά θα πάρει την οριστική μορφή που πρέπει. Το καλό είναι ότι θα περάσετε από το ένα άκρο στο άλλο και ίσως αυτό να σας κάνει να δείτε με μια ματιά το μέλλον σας, κάτι που δεν μπορούσατε μέχρι τώρα. Η επαφή με Σκορπιό έχει ένα υπόβαθρο που αν το σεβαστείτε θα δείτε ότι θα σας δώσει την δυνατή σχέση που έχετε ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε τον χρόνο με το μέρος σας και ίσως αυτό να σας δώσει το περιθώριο να τον κερδίσετε και να επανορθώσετε κάποιες καταστάσεις οι οποίες δεν είναι και πολύ εύκολες να γίνουν από την πλευρά σας. Αν αναζητάτε να βρείτε ένα πρόσωπο που θα σας δημιουργήσει ισορροπίες θα ήταν καλό να μην κρίνετε πολύ εύκολα και από ασήμαντες λεπτομέρειες γιατί μπορεί να είστε αρκετά επιφανειακοί ή να στέκεστε στην εμφάνιση ενός ατόμου και να κάνετε τελικά λάθος. Το άτομο μπορεί να είναι πάρα πολύ καλό και εσείς τελικά να πέσετε έξω. Επίσης υπάρχουν στοιχεία δικαίωσης αυτή την εβδομάδα και κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο όπου μπορεί να υπάρχει ένα πρόσωπο που θα γυρίσει από το παρελθόν σας και να σας δώσει την αξία που τελικά χρειάζεται να πάρετε λόγω αυτών που είχατε δώσει στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνετε αγώνα να ανταποκριθείτε στην σχέση που ίσως να σας βάζει και σε ταλαιπωρία και ο λόγος είναι ότι πολλά αυτά που θέλετε δεν είναι στα μέτρα σας. Εσείς θα πρέπει να προσαρμοστείτε με τον τρόπο που απαιτείται από το πρόσωπο για να είστε μαζί. Πιθανόν υποχρεώσεις οικογενειακές ή ακόμα και το να είστε σωστοί και πολύ αφοσιωμένοι με ένα πρόσωπο θα σας δώσει πίεση αλλά και συγχρόνως ωρίμανση, κυρίως αν σχετίζεστε με Αιγόκερω ο οποίος είναι κρεμασμένος από πάνω σας και δεν μπορείτε να αρνηθείτε. Είναι μια περίεργη εποχή που κατά κάποιον τρόπο κάνετε την υπέρβασή σας και την σχετική σας αλλαγή. Ο Σκορπιός αν είναι μεγαλύτερος σας θα σας δώσει την αξία αλλά και την εμπειρία που έχετε ανάγκη για να παραμένετε αφοσιωμένοι και σωστοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γίνονται διάφορες ανατροπές τις οποίες δεν μπορείτε εύκολα να τις διαχειριστείτε. Το μόνο που μπορεί να κάνετε είναι να επιβεβαιώσετε μέσα σας τα αληθινά σας συναισθήματα και μετά να δείτε τι μπορεί να γίνει. Η σχέση που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό και χρειάζεται να την αλλάξετε για το καλό και των δυο σας σίγουρα θα περάσει από διάφορες διαδρομές αλλά αν υπάρχει αληθινή αγάπη τότε θα βγείτε νικητές. Η επαφή με Κριό είναι δύσκολη αλλά πολύ εκκεντρική και εκρηκτική. Από την άλλη ο Ζυγός έχει απαιτήσεις από εσάς και ίσως να προτιμούσε να αφαιρούσατε τις συναισθηματικές υπερβολές για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Είναι οι ημέρες της κρίσης και γενικά των υποχρεώσεων. Ίσως να κριθείτε αυτή την περίοδο αν εσείς λειτουργείτε με αγάπη απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή αρνείστε να δείτε τις αληθινές ανάγκες του άλλου προσώπου. Να θυμάστε ότι όταν έχετε δώσει συναίσθημα ποτέ δεν χάνετε, αρκεί να έχετε υπομονή να έρθει το σωστό timing. Ο Αιγόκερως κάτι έχει να σας πει αρκεί να μην είστε απόλυτοι μαζί του. Ίσως να μην έχετε κοινά σημεία σε τρόπο έκφρασης του συναισθήματος αλλά αν έχετε να μάθετε ένα καρμικό μάθημα ίσως να μην χρειάζεται να βιαστείτε τόσο πολύ να πάρετε αποφάσεις. Καθώς επίσης να μην έχετε απαιτήσεις ή εγωισμό που μπλοκάρει την μεταξύ σας επικοινωνία. Το καλό είναι ότι έχετε ευελιξία αυτό το διάστημα και κυρίως αν σχετίζετε με Ζυγό θα δείτε ότι θα περάσετε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε μεγάλη εντιμότητα για αυτό δεν σας αρέσει να φέρεστε ψυχρά σε ένα πρόσωπο που δεν νιώθετε και πολλά πράγματα για αυτό προτιμάτε να πείτε την αλήθεια. Ίσως να μην αναγνωρίζεται η συνολική σας προσφορά κυρίως από ένα Ζυγό ή Ιχθύ. Αλλά μερικές φορές από την απομάκρυνση σας ίσως ο άλλος να σας αξιολογήσει σωστά. Οι φίλοι σας πάντως σας έχουν κατά νου και για αυτό μπορεί να σας γνωρίσουν σε ένα πρόσωπο που είναι πολύ επικοινωνιακό και ανοικτό χωρίς όμως να σας το ανακοινώσουν. Από την άλλη ο Σκορπιός από εκεί που δεν το περιμένατε ανταποκρίνεται πολύ έντονα και ίσως να είναι διατεθειμένος να σας δει όπως αληθινά είστε. Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως μπορεί να επιστρέψει, και αν είστε θυμωμένοι ή οργισμένοι με την περίεργη συμπεριφορά του, τελικά μπορεί να τα βρείτε και να προχωρήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε πολλές παρεμβάσεις και από την πλευρά της οικογένειας θα σας δοθεί μια δυνατότητα να κάνετε γνωριμία η οποία ίσως να μην είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας αλλά θα γίνει για να έχετε μια μεγαλύτερη ευκαιρία να μην είστε μόνοι σας. Μερικές φορές όταν λειτουργεί μόνο η λογική σας κάνει και νιώθετε ανέραστοι. Ίσως να σας χρειάζεται μια πολύ ώριμη γνωριμία γιατί πιθανόν τον τελευταίο καιρό να έχετε χάσει την σωστή κρίση για το τύπο σύντροφο θέλετε και αυτό θα σας βοηθήσει να μην είστε μόνοι. Οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο περνάτε από πολλές δοκιμασίες και το βλέπετε και εσείς οι ίδιοι ότι από την μια χρειάζεστε χρυσή ισορροπία και από την άλλη λογική και αυτοσυγκράτηση. Με υπομονή και με εξυπνάδα θα κερδίσετε όλα τα θέματα που έχουν προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε μπροστά σας μια επιτυχία την οποία θα πρέπει να την χαρείτε, αντί να την βλέπετε δύσκολη ή υπερβολική. Από την πλευρά σας θα πρέπει να μάθετε να χαίρεστε και να μην είστε ανικανοποίητοι. Η επαφή με Υδροχόο παρουσιάζει πάντα δυσκολίες αλλά είναι ένα πρόσωπο που έχει τον τρόπο του να σας μαγεύει. Από την άλλη επειδή έχετε μια καλή γνώμη για την οικογένεια και τα παιδιά και πολλοί επιθυμείτε διακαώς να βρεθείτε με οικογένεια, πιθανόν να μην είστε και τόσο επιθετικοί και να εμπιστευτείτε με στόχο την αλλαγή στην ζωή σας. Η κρυφή σχέση με ένα Κριό ή Ζυγό μερικές φορές σας κουράζει γιατί θέλετε να είναι στην ζωή σας όλα φανερά αλλά βγάζει και το κρυφό σας πάθος στην επιφάνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναγνωρίζετε ότι έχετε πέσει με τα μούτρα στα χρήματα και δεν θέλετε να χαλάσετε καθόλου τις στιγμές σας για να κάνετε κάτι άλλο. Από την άλλη έχετε γίνει πολύ κτητικοί και παιδεύεστε με κρίσεις ζήλειας ή ακόμα και με έντονη ανυπομονησία. Αλλά μερικές φορές το χρειάζεστε και αυτό για να είστε περισσότερο γειωμένοι και πρακτικοί. Η καρτερικότητα που έχει ένας Καρκίνος για σας μπορεί να μην κρατήσει για συνέχεια για αυτό θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας γιατί τελικά θα χάσετε το πρόσωπο που είστε μαζί. Ο Ζυγός και ο Ιχθύς είναι πρόσωπα που σας χαρίζουν όμορφες στιγμές αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι μπορούν να σας κάνουν καλά γιατί έχετε πολύ δυναμική προσωπικότητα η οποία δεν σηκώνει και πολλές παρεμβάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε ισχυρή πλανητική επίδραση και νιώθετε ότι κάτι διαφορετικό θα γίνει. Κυρίως όσοι έχετε μείνει μόνοι σας από επιλογή μπορεί να σταματήσει πλέον αυτή η ιδεολογία να σας συγκινεί και να σας τραβήξει το ενδιαφέρον ένα πρόσωπο. Ίσως να μην εμπιστεύεστε αλλά δεν είναι και δύσκολο να εμπιστευτείτε ένα άλλον Αιγόκερω με τον οποίο μοιάζετε πολύ και πιθανόν να τα βρείτε σε μια στιγμή που δεν το περιμένατε ούτε και εσείς. Ο Ζυγός προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες αλλά δυσκολεύεται να σας κατανοήσει γιατί σας βρίσκει υπερβολικά συντηρητικούς. Αν σχετίζετε με Κριό ή Καρκίνο πιθανόν η σχέση να θέλει αλλαγές για να μπορέσει να σταθεί και να γίνει πιο ουσιαστική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλο που έχετε καταλάβει τι ακριβώς έχετε ανάγκη να πάρετε από ένα πρόσωπο ίσως να μην του το ζητάτε γιατί δεν σας αρέσει να γίνεστε φόρτωμα ή στενός κορσές. Οπότε προτιμάτε να δείχνετε κατά κάποιο τρόπο αδιάφοροι παρά να ζητήσετε να σας δώσουν σημασία. Ο λόγος είναι ότι θέλετε ο άλλος να το καταλάβει μόνος του πράγμα που είναι δύσκολο γιατί δεν είστε εκφραστικοί αλλά ούτε και πολύ συναισθηματικοί. Η επαφή με Ζυγό έχει καλύτερα στοιχεία να κρατηθεί και να παραμείνει γιατί υπάρχει επικοινωνία και μεγαλύτερη συσχέτιση των μεταξύ σας ενδιαφερόντων. Ίσως να χρειάζεστε ένα πρόσωπο που να έχετε και φιλική σχέση μαζί του. Με τον Καρκίνο είναι δύσκολο να γίνει γιατί τα βλέπει όλα από την ευαίσθητη πλευρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε διανύσει ένα μεγάλο μέρος δρόμου και δράσης πάνω σε επαγγελματικά θέματα με την βοήθεια ενός προσώπου που ίσως να παίζει τον ρόλο του φίλου σας αλλά έχει ισχυρό ενδιαφέρον για το πρόσωπο σας. Αυτό βέβαια εσείς μπορεί να μην το έχετε καταλάβει γιατί πιθανόν να μην νιώθετε τα ίδια συναισθήματα ή να φοβάστε να ανοιχτείτε από ντροπή ή από έλλειψη ολοκληρωμένης εικόνας με το πρόσωπο που σχετίζεστε. Η καρδιά σας αν εξακολουθεί να κτυπάει αληθινά μην υποτιμήσετε τα συναισθήματά σας γιατί αυτά θα είναι αληθινά. Η ξαφνική εμφάνιση ενός Ζυγού που πιθανόν να είναι και συνεργάτης σας θα σας κάνει πολύ καλό. Το σημαντικότερο είναι από την πλευρά σας να είστε ειλικρινείς μαζί τους και να μην θέλετε να παίξετε γιατί σίγουρα θα σας καταλάβει.

Keywords
Τυχαία Θέματα