Υποψήφιος στον Άλιμο ο Κώστας Σόμμερ!

Της Νίκης Αλεξανδροπούλου, Secret, εφημερίδα "Παραπολιτικά"

Την απόφαση να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Αλιμο με τον συνδυασμό του Νίκου Τσαμπαρλή πήρε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σόμμερ.
«Μεγάλωσα στον Αλιμο και, αν μη τι άλλο, αγαπώ πολύ αυτό τον τόπο. Πάντα με ενδιέφεραν τα κοινά και νοιάζομαι πολύ για ό,τι μας συμβαίνει. Τώρα, λοιπόν, μαζί με τον εξαιρετικό άνθρωπο Νίκο Τσαμπαρλή, ο οποίος έχει πραγματικό όραμα, θέληση, ικανότητα και λαμπρές ιδέες για την περιοχή μας,

θέλω να δραστηριοποιηθώ ενεργά. Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε να φέρουμε τις απαραίτητες και επιτακτικές πια αλλαγές στον δήμο μας», δηλώνει στο «S».
Mάλιστα, προκαλώντας έκπληξη για τις σχετικές γνώσεις του, δεν διστάζει να αποκαλύψει κάποιες από τις θέσεις του για την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, κάνοντας λόγο για ιδιωτικοποιήσεις και επενδύσεις. «Η μαρίνα Αλίμου πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί ακόμα και με κάποιο μερίδιο του δήμου σε αυτό. Η αναδόμηση είναι αναγκαία. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Ελληνικού. Και μικρότερα έργα, φυσικά, πρέπει να μπουν σε ένα σωστό πρόγραμμα, ώστε να γίνει η καθημερινότητά μας πολύ πιο εύκολη. Η αναμόρφωση των πάρκων, των παιδικών χαρών, ακόμα και του ρέματος της Πικροδάφνης είναι μία από τις προσωπικές μου προτεραιότητες, αφού είναι εντελώς παρατημένα. Ο Αλιμος είναι μια εξαιρετική περιοχή και, αν τον προσέξουμε λίγο, θα αναδειχθεί στο πιο όμορφο στολίδι της πόλης», λέει.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για τον τρόπο με τον οποίο θα εκμεταλλευθεί την αναγνωρισιμότητά του προς όφελος του δήμου. «Το να “εκμεταλλευτείς” το όνομα που μπορεί να έχεις, μαζί με όλα όσα έχεις χτίσει τόσα χρόνια, πιστεύω ότι μόνο θετική επίδραση μπορεί να έχει. Από τη στιγμή που θέλεις να βοηθήσεις, μόνο καλό μπορεί να είναι. Αλλωστε, κάποιον που είναι ήδη γνωστός ο κόσμος τον προτιμά. Νιώθει οικειότητα μαζί σου και ξέρει ότι για όσα υπόσχεσαι μπορεί να έρθει και να σε βρει. Αποκτάς έτσι αυτόματα μεγαλύτερη ευθύνη να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις, οι οποίες στις μέρες που διανύουμε είναι μεγαλύτερες από ποτέ», σημειώνει.
Τέλος, για το αν πιστεύει στην εκλογή του απαντά: «Δεν θα υπήρχε περίπτωση να κατέβαινα, αν δεν το πίστευα. Δεν το κάνω για χαβαλέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα