Η όμορφη ανιψιά-δικηγόρος που έχει γίνει η "σκιά" του Ιβάν Σαββίδη

Ο λόγος για την 28χρονη Σόνια Σαββίδη η οποία αποτελεί την "σκιά" του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ.

Η Σόνια Σαββίδη, είναι κόρη του πρώτου εξαδέλφου. Γεννημένη στην πόλη Κουρσκ της Ρωσίας, ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς της πριν από αρκετά χρόνια, μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης. Τελείωσε το λύκειο στη Θεσσαλονίκη, μπήκε στη Νομική του Αριστοτέλειου, πήρε το πτυχίο

της και έκανε την πρακτική της στο δικηγορικό γραφείο του Χαράλαμπου Αποστολίδη, πρώην προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων και πρώην μέλους του ΔΣ του ΠΑΟΚ.

Η Σόνια συνοδεύει τον θείο της σε όλες σχεδόν τις δημόσιες εμφανίσεις του, ακόμη και όταν συνάντησε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Κατά βάση εκτελεί χρέη συμβούλου, αλλά και μεταφράστριας.

Ο Σαββίδης εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητές της. Έχει βέβαια αδυναμία στους εν Ελλάδι συγγενείς του, αλλά αν δεν της είχε απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλα τα επίπεδα, είναι βέβαιο πως δεν θα την είχε επιλέξει. Μαζί με την Μαρία Γκοντσάρεβα (σ.σ.: εκτελεί χρέη τοποτηρητή των επιχειρήσεων του Σαββίδη στην Βόρεια Ελλάδα, είναι η πιο έμπιστη συνεργάτιδά του", επισήμαιναν τα Παραπολιτικά σε παλαιότερο δημοσίευμά τους, αποδίδοντας συζήτηση με έναν "άνθρωπο που ξέρει να ερμηνεύει όσο λίγοι τον εκ Ρωσίας ορμώμενο επενδυτή".

πηγη:paokvoice

Keywords
Τυχαία Θέματα