Ξηρός: "Η επανάσταση θα συνεχιστεί"

Της Σοφίας Σπίγγου

Την πρώτη του δήλωση πραγματοποίησε σήμερα ο Χριστόδουλος Ξηρός, μία μέρα μετά τη σύλληψή του από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στην Ανάβυσσο. Ο τρομοκράτης εξαπολύει επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά "η επανάσταση θα συνεχιστεί".

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση:

"Καμία συνεργασία με τους μηχανισμούς που υπηρετούν τις δυνάμεις κατοχής και την

κυβέρνηση των δοσίλογων. Η επανάσταση θα συνεχιστεί παρά το χτύπημα που δέχθηκα γιατί αποτελεί κοινωνική αναγκαιότητα. Κανένας σωτήρας και καμία ανάθεση. Καμία ελπίδα από κανέναν και, ιδιαίτερα από το δίδυμο των δοσίλογων Σαμαρα-Βενιζέλου, ούτε από τους επίδοξους συνεχιστές τους. Η μόνη διέξοδος ο δικός μας αγώνας".

"Ολον αυτό τον καιρό, τον έζησε κάτω από έναν ασφυκτικό κλοιό της αστυνομίας, όπως είχε αντιληφθεί και ο ίδιος. Αυτό δεν του έδωσε τη δυνατότητα καμιάς συνεργασίας ή καμία δυνατότητα για οτιδήποτε. Παρέμεινε μόνος προσπαθώντας να κερδίσει την ελευθερία του, κάτω από έναν κλοιό που ένιωθε να στενεύει καθημερινά. Δηλώνει ότι ο ίδιος, με δικές του προσπάθειες προμηθεύτηκε όλον αυτόν τον εξοπλισμό για τον οποίο αναλαμβάνει και την ευθύνη", δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος διάβασε και δήλωση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Διαβάστε επίσης:

Τα "κλειδιά" από τη γιάφκα του Ξηρού για άλλες τρομοκρατικές ομάδες

Απίστευτο τρολάρισμα για το μαλλί του Χριστόδουλου Ξηρού (ΦΩΤΟ)

Η ενέδρα της αντιτρομοκρατικής και η ατάκα του Ξηρού

Keywords
Τυχαία Θέματα