Ξέχασαν κιόλας τον Μιχάλη Ασλάνη...

Μετρημένοι στα δάχτυλα ήταν οι φίλοι και συνεργάτες του Μιχάλη Ασλάνη οι οποίοι τον τίμησαν στο μνημόσυνο που τελέστηκε χθες στη μνήμη του, στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο Κολωνάκι.

Αν και η τελετή είχε προγραμματιστεί για τις 12.00 το μεσημέρι, ο Γιάννης Καζανίδης που είχε κάνει το κάλεσμα, κυρίως μέσω σχετικού δελτίου Τύπου στο facebook,

προσπαθούσε να την καθυστερήσει λίγη ώρα, μήπως και καταφθάσουν κάποιοι αργοπορημένοι. Δυστυχώς, όπως αποδείχτηκε ακόμη μία φορά, όταν κανείς φύγει από τη ζωή, το βαρύ πέπλο της λήθης πέφτει πολύ σύντομα. Κάτι που σχολίασαν και οι λιγοστοί παρευρισκόμενοι τονίζοντας ότι τέτοια αδιαφορία δεν ταίριαζε στον αείμνηστο σχεδιαστή.

«Ο Μιχάλης είχε βοηθήσει πολύ κόσμο και ειδικά πάρα πολλά μοντέλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλα αυτά τα μοντέλα -και πρώτη η Βίκυ Κουλιανού, με την οποία ήταν τόσο συνδεδεμένος όσο ζούσε, καθώς εκείνος την ανακάλυψε- δεν ήρθαν στο μνημόσυνο» είπε ο Γιώργος Κουτούλιας, που ήταν εκεί, και πρόσθεσε με ενοχλημένο ύφος: «Είναι αχάριστες, δεν επιτρέπεται να μην εμφανιστούν».

Να πούμε ότι το «παρών» έδωσαν ο επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, οι σχεδιαστές Δάφνη Βαλέντε, Χάρης Τσιάρας και Νίκος Αποστολόπουλος, τα παλιά μοντέλα Τζένη Οικονόμου και Δέσποινα Παπαθανασίου, η κυρία των δημοσίων σχέσεων Λόλα Νταϊφά, ο Γιώργος Ντάβλας, ο Ηλίας Μιχαλόλιας και η Πόπη Χαριτάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα