Βορίδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Δώστε εξηγήσεις για το στέλεχος σας και το βιβλίο του Κουφοντίνα

Άναψαν τα αίματα πριν από λίγο στη Βουλή όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιμέλεια του βιβλίου του Δημήτρη Κουφοντίνα. "Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δώσετε εξηγήσεις γιατί στέλεχός σας προλογίζει το βιβλίο του Κουφοντίνα. Ποιο

είναι το ενδιαφέρον του; Φιλολογικό ενδιαφέρον είχε ο κ.Γιαννόπουλος; Ή μήπως έχει κοινές ταυτίσεις και κοινές αγωνίες; Έχει προλογίσει κι άλλα βιβλία ο κ. Γιαννόπουλος; Ή πηγαίνει μόνο στον συγκεκριμένο τρομοκράτη" είπε αρχικά ο κ. Βορίδης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ αναφέρθηκε και στην εκπεφρασμένη θέση του ΣΥΡΙΖΑ πως οι αστυνομικοί δεν πρέπει να οπλοφορούν στις διαδηλώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά. "Τελικά την αγαπάτε την αστυνομία ή είναι μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι; Γιατί και τα δύο δεν γίνεται. Σας ακούω να λέτε ότι οι αστυνομικοί δεν πρέπει να οπλοφορούν στις διαδηλώσεις. Μας λέτε δηλαδή ότι η ΜΑρφίν είναι καλώς καμωμένη; Διαδήλωση ήταν και εκεί. Έπρεπε η αστυνομία να είναι με γαρίφαλα. Έπρεπε να μην υπάρχουν τα ΜΑΤ. Αυτό λέτε;Εμείς πλέον δεν επιτρέπουμε να καίγονται οι περιουσίες των πολιτών και γι'αυτό εσείς κλαίτε" πρόσθεσε.

Απαντώντας ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε λόγο για ακροδεξιό παραλήρημα το οποίο δείχνει κυβέρνηση σε πανικό και παραπέμπει σε μετεμφυλιακές καταστάσεις προκαλώντας την εκ νέου αντίδραση του Μάκη Βορίδη. "Υπέθετα ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ θα διευκρίνιζε τη θέση του κόμματός για τον κ.Γιαννόπουλο. Το να παραγεται πολιτική νομιμοποίηση από ένα στέλεχός σας για έναν κατάδικο για τρομοκρατία είναι κατήφορος. Είναι συνειδητή επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ η στήριξη της τρομοκρατίας.Και έρχεστε εδώ και παριστάνετε ότι δεν έχετε σχέση με αυτά τα πράγματα .

Ι.Δ

Keywords
Τυχαία Θέματα