Βαλαβάνη : " Θα δούμε τι θα γίνει για τις απολύσεις στο Παράκτιο Μέτωπο"

" Θα το δούμε..." απάντησε η Νάντια Βαλαβάνη αναφορικά με άρθρο προωθούμενου νομοσχεδίου το οποίο στην πράξη πετά στο δρόμο είκοσι δημόσιους υπαλλήλους.

Το θέμα αφορά διάταξη που καταργεί την εταιρία Παράκτιο Μέτωπο και οδηγεί στις πρώτες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και η οποία παρείσφρησε στο νομοσχέδιο " ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας "που περιλαμβάνει τα μέτρα για την διεύρυνση των εκατό δόσεων για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία.

Την αποκάλυψε έφερε στην Βουλή

ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις από την αν. Υπουργό Οικονομικών και αν θα μεριμνήσει προκειμένου να μην απολυθούν οι εν λόγω εργαζόμενοι.

Από την πλευρά της η υπουργός αρκέστηκε να απαντήσει πως " θα το δούμε.. " και συνέχισε " νομίζω κάποιοι από αυτούς είναι αποσπάσεις και θα επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους. Αν υπάρχουν κάποιοι θα δούμε πώς έχουν προσληφθεί τι συμβάσεις έχουν οι οποίες νομίζω έχουν συγκεκριμένη διάρκεια " .

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το άρθρο 24 του εν λόγω νομοσχεδίου η εταιρία " Παράκτιο Αττικό Μέτωπο ΑΕ " που συστάθηκε το 2013 τίθεται σε εκκαθάριση και καταργείται χωρίς ωστόσο να προβλέπεται μέριμνα για τους είκοσι εργαζόμενους .

Γ. Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα