Με τον Θανάση Τσεκούρα "φλερτάρει" ο ΣΚΑΪ

Κοινό μυστικό στον μιντιακό χώρο αποτελεί το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα ως διευθυντής στο ραδιοτηλεοπτικό συγκρότημα του Γιάννη Αλαφούζου.

Ηδη, το κλίμα των σχέσεων του καλού συναδέλφου με το αφεντικό του ΣΚΑΪ έχει βαρύνει, με τον Σταμάτη Μαλέλη να συζητά ακόμη και τη συναινετική λύση της συνεργασίας τους. Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα «διαζύγιο» που άπαντες είχαν προβλέψει, χωρίς κανείς να έχει

δώσει συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Με δεδομένη, πλέον, την αποχώρηση, είναι λογικό οι ιθύνοντες του καναλιού στο Νέο Φάληρο να βρίσκονται σε αναζήτηση νέου διευθυντή, που θα αναλάβει, εκτός από το «τρέξιμο» της επιχείρησης, και την υλοποίηση του σχεδίου εξυγίανσης που έχει αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρώην διευθυντής του Έθνους

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, ένα από τα πρόσωπα που σκοπεύει να βολιδοσκοπήσει ο ιδιοκτήτης του ομίλου είναι ο πολύπειρος δημοσιογράφος και πρώην διευθυντής του «Εθνους», Θανάσης Τσεκούρας. Οπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, η συγκεκριμένη επιλογή θεωρείται ιδανική, αφού συνδυάζει τόσο το δημοσιογραφικό όσο και το επιχειρηματικό μάνατζμεντ. Ως γνωστόν, ο κ. Τσεκούρας, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως διευθυντή στο «Εθνος», κατάφερε να μειώσει τα λειτουργικά κόστη της επιχείρησης, αυξάνοντας την ίδια ώρα τόσο την κυκλοφορία των εντύπων όσο και τα διαφημιστικά έσοδα. Με βάση αυτά, θεωρείται ο άνθρωπος-κλειδί, σε μια περίοδο που ο Γ. Αλαφούζος είναι αναγκασμένος να μειώσει τα κόστη, αυξάνοντας παράλληλα τα έσοδα του σταθμού. Για την ιστορία και μόνο, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την αποχώρησή του από τον «Πήγασο», ο Θανάσης Τσεκούρας ανέλαβε τη διεύθυνση του site «thetoc.gr» της Ελλης Στάη, έχοντας ήδη καταφέρει να αυξήσει σημαντικά την επισκεψιμότητα του Μέσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο σφυρί τηλεοπτικός σταθμός προς 10 εκατομμύρια ευρώ

Ο Βαρδής και το σενάριο της συμμαχίας με το Star

Νέο μεγάλο site ετοιμάζει ο Γιώργος Παπαχρήστος

Στον Δημήτρη Κοντομηνά η εφημερίδα «SportDay»

Γιατί "έριξε πόρτα" ο Γιώργος Παπανδρέου στην "Bild"

Στο δελτίο ειδήσεων του Blue Sky η Λίνα Κλείτου

Ο Παύλος Τσίμας "παίζει" τώρα για την ΕΡΤ

Ερίζουν για τα 15 εκατ. οι τρεις μέτοχοι του Mega

Ο Μάνος Χατζιδάκις με την εφημερίδα ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα