Βάις: "Ξέρω την τρέλα του κόσμου, είμαι τρελός κι εγώ"

Ενθουσιασμένος έδειξε με την νεά πρόκληση της καριέρας του ο Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος ξετρελάθηκε με τα βίντεο των οπαδών του Ολυμπιακού ενώ έθεσε ως στόχο το νταμπλ και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δηλώσεις του Βάις για τον Ολυμπιακό:

"Όλοι γνωρίζουν για τον Ολυμπιακό.

Από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον. Ήταν πριν τελειώσει το συμβόλαιο με την Πεσκάρα μετά συζήτησαν με τον πατέρα μου συζήτησα και τις άλλες προτάσεις που είχα και κατέληξα στον Ολυμπιακό και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι΄αυτό.

Στη Σϊτι άλλαξε ο προπονητής και δεν μπορούσα να συνεχίσω. Επιτέλους πέρσι έλυσα το συμβόλαιο μου και είμαι χαρούμενος που από τις προτάσεις που είχα επέλεξα τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσω εδώ την καριέρα μου.

Το σημαντικότερο είναι το νταμπλ και επίσης να συνεχίσουμε πέρα από την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι όνειρο για κάθε παίκτη να συμμετέχει σε αυτή την διοργάνωση".

Τα λόγια του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τις ικανότητες του:

"Είναι αλήθεια πως έχω δει τον Ολυμπιακό και μέσα από βίντεο γνωρίζω τον φανατισμό του κόσμου. Ξέρω την τρέλα του κόσμου, είμαι και εγώ τρελός.

Το στυλ μου είναι να περνάω τους παίκτες και είναι δύσκολο να έχω σταθερή απόδοση καθώς μπορεί σε ένα παιχνίδι να περάσω τρεις παίκτες και την άλλη κανέναν. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό στον Ολυμπιακό".

Οι λόγοι που επέλεξε την "ερυθρόλευκη" φανέλα:

"Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στις υπόλοιπες προτάσεις. Όταν ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό με ενθάρρυνε ο πατέρας μου, αλλά η απόφαση ήταν δική μου. Ο πατέρας μου μου έστειλε ένα μήνυμα ότι ήταν χαρούμενος για την απόφαση μου όταν του την ανακοίνωσε.

Ελπίζω να έχω καλή συνεργασία με τον προπονητή μου και θέλω να πετύχω τους στόχους μου. Δεν είμαι άνθρωπος που δημιουργεί προβλήματα σε μία ομάδα και ελπίζω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του".

Για την σύγκριση που γίνεται με τον Κέβιν Μιραλάς;

"Στην Πεσκάρα έπαιζα σαν μέσος δεξιά και αριστερά. Μία ασίστ σημαίνει ότι βοηθάει την ομάδα και δεν με ενδιαφέρει αν θα σκοράρω. Θέλω να βοηθάω την ομάδα. Δεν έχω δει πολλά βίντεο από τον Μιραλάς αλλά ξέρω ότι τον αγαπούσε ο κόσμος και θέλω να τον ξεπεράσω αν τα καταφέρω".

Keywords
Τυχαία Θέματα