Παναγιώτης Μάργαρης και Ευρυδίκη στο Άλσος Βεϊκου

Ένα γοητευτικό ταξίδι αισθήσεων πλημμυρισμένο από ατμόσφαιρα συγκίνησης, μυσταγωγίας, δυναμισμού και πάθους, δημιουργεί η συνύπαρξη επί σκηνής του Παναγιώτη Μάργαρη και της Ευρυδίκης “ROCK OF MY SOUL” είναι ο τίτλος του πρωτότυπου αυτού ρεσιτάλ για φωνή και κιθάρα.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια με τη ζεστή, γοητευτική και δυναμική φωνή, συναντά τον ιδιαίτερο σολίστα της κιθάρας με το παθιασμένο μουσικό ταπεραμέντο και τη μεγάλη έφεση στον αυτοσχεδιασμό.

Μαζί θα ερμηνεύσουν σπουδαία τραγούδια και μουσικές από όλο τον κόσμο τα οποία διεισδύουν στην ψυχή και τη σαγηνεύουν…

Δε θα λείψουν

και κιθαριστικά σόλο του Παναγιώτη Μάργαρη από το προσωπικό του άλμπουμ “Rock of my soul” που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Μια σπάνια μουσική συνεύρεση γεμάτη από μαγικά ηχοχρώματα, τα οποία προκαλεί η «μουσική συνομιλία» μιας ιδιαίτερης ερμηνεύτριας και ενός διακεκριμένου μουσικού.

Τραγούδια και μουσικές των Beatles, Rolling Stones, Metallica, Queen, Doors, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Κραουνάκη. Μικρούτσικου, Ξαρχάκου κ.α, θα ακούσουν όσοι παρευρεθούν σε αυτή την μοναδική μουσική συνάντηση των δύο δημοφιλών καλλιτεχνών…

INFO:

Μάργαρης feat Ευρυδίκη

“Rock of my soul”

Φεστιβάλ Άλσους Βείκου

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή εισιτηρίου: Είσοδος: 10 ευρώ, Προπώληση: 8 ευρώ (Δημαρχείο Γαλατσίου)

Προσφορά μέχρι και την Δευτέρα 8 Ιουλίου στο Δημαρχείο Γαλατσίου

Για άνεργους και συνταξιούχους, ισχύει η προσφορά 2 σε 1!

Αγοράζοντας ένα εισιτήριο των 10 ευρώ θα ισχύει για 2 άτομα!

Δημαρχείο Γαλατσίου: Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους, Γαλάτσι

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ

Ο Παναγιώτης Μάργαρης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε κλασική κιθάρα στο ωδείο Αττικής και στο Εθνικό ωδείο, παίρνοντας το δίπλωμά του με άριστα παμψηφεί και Α’ Βραβείο.

Παράλληλα ασχολείται με τη σύνθεση και ενορχήστρωση τραγουδιών και ορχηστρικής μουσικής. Ως συνθέτης έχει ηχογραφήσει τρεις προσωπικούς δίσκους (“Στης νύχτας το φως”, “Το τραγούδι της πεταλούδας”, “Δίχως Πυξίδα”). Έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους μεγάλους Έλληνες τραγουδιστές και συνθέτες σε συναυλίες και δισκογραφία.

Το 1999 ξεκίνησε να ηχογραφεί υπό τη μορφή κιθαριστικού ντουέτου την πολύ επιτυχημένη δισκογραφική σειρά "Cafe de l' art", διασκευάζοντας και ερμηνεύοντας στην κιθάρα αγαπημένες μουσικές και τραγούδια του διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου. Ο τέταρτος δίσκος με τίτλο «Café de l’ art / Cinema» και ο πέμπτος με τίτλο «Café de l’ art / Τσιτσάνης - Βαμβακάρης», απέσπασαν το βραβείο καλύτερου ορχηστρικού δίσκου της χρονιάς, στα ετήσια μουσικά βραβεία “Αρίων”, ενώ οι συνολικές πωλήσεις της δισκογραφικής αυτής σειράς έχουν ξεπεράσει τα 100.000 αντίτυπα.

Ως κιθαρίστας και συνθέτης, έχει πραγματοποιήσει πάνω από 1500 συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ανάμεσα στους χώρους όπου έχει εμφανιστεί είναι το Ηρώδειο, το Μέγαρο μουσικής Αθηνών και ιστορικοί καθεδρικοί ναοί της Ευρώπης.

Από το 2008 έχει αποκλειστική συνεργασία ως καθηγητής κλασικής κιθάρας με το Πυθαγόρειο Ωδείο.

Από το 1995 εως το 2010 υπήρξε κιθαριστικό ντουέτο με τον καθηγητή του στην κιθάρα Νότη Μαυρουδή.

Πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα του, είναι η συμμετοχή του διάσημου κιθαρίστα Al di Meola, στη δισκογραφική δουλειά που ετοίμασε με την Ελένη Πέτα, με τίτλο “Duende” (η οποία κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2011), όπως επίσης και η συνύπαρξή του επί σκηνής με τον Al di Meola, στα δύο μοναδικά live που πραγματοποιήθηκαν στη μουσική σκηνή Gazarte τον Οκτώβριο του 2010.

Κατά τη διάρκεια του 2011, πραγματοποίησε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα με την Ελένη Πέτα, όπου και παρουσίασαν τη δισκογραφική τους δουλειά “DUENDE”. Επίσης, συναντήθηκε συναυλιακά με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα όπου εμφανίστηκαν σε Ελλάδα, Αγγλία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο και Κύπρο.

Το καλοκαίρι του 2012 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη δισκογραφική εταιρία POLYMUSIC.

Μαζί με τον παραγωγό του και διευθυντή της POLYMUSIC Βίκτωρ Πολυδώρου, δημιούργησαν το δισκογραφικό label “KARMA”, στο οποίο ο Παναγιώτης Μάργαρης είναι υπεύθυνος παραγωγών και καλλιτεχνικός διευθυντής.

Τα Χριστούγεννα του 2012 κυκλοφόρησε η νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Rock of my soul”, όπου διασκευάζει και ερμηνεύει στην κιθάρα κλασικά και αγαπημένα Rock τραγούδια. Στο άλμπουμ αυτό, συμμετέχουν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Φωτεινή Δάρρα, η Μελίνα Κανά, η Ελένη Πέτα και ο Διονύσης Τσακνής.

Κατά τη διάρκεια του 2013, ο Παναγιώτης Μάργαρης και o Λαυρέντης Μαχαιρίτσας,

θα πραγματοποιήσουν κοινές εμφανίσεις, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τίτλο “Οι Άγγελοι ζουν ακόμη στη Μεσόγειο…”.

Η παράσταση θα ‘ταξιδέψει’ σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Παράλληλα ο Παναγιώτης ταξιδεύει στην Ελλάδα παρουσιάζοντας το cd του «Rock of my soul” με συμμετοχή της μοναδικής Ευρυδίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα