Τρόμος σε Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης με αίθουσα γεμάτη... πτώματα

Σάλος έχουν προκαλέσει στην Ισπανία οι αποκαλύψεις εφημερίδας για το Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης, όπου βρέθηκαν δεκάδες πτώματα παρατημένα σε ένα δωμάτιο του τμήματος Ανατομίας.

Η εφημερίδα El mundo έδωσε στη δημοσιότητα ένα φρικτό βίντεο από τον «θάλαμο του τρόμου» όπως τον αποκαλεί όπου δεκάδες πτώματα απεικονίζονται πάνω σε τραπέζια και ράφια, τα περισσότερα από τα οποία δεν ήταν καν καλυμμένα με σεντόνια, ενώ από αρκετά εξείχαν χέρια και πόδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πολλά από τα πτώματα βρίσκονταν σε εκείνο τον χώρο εδώ και χρόνια.

Οι

σοροί προέρχονται από δωρεές στην ιατρική επιστήμη, αλλά μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας ο διευθυντής του τμήματος Ανατομίας παραιτήθηκε και το τμήμα έκλεισε προσωρινά.

Ο πρύτανης του πανεπιστημίου Χοσέ Καρίγιο, σε ανακοίνωσή του, τονίζει ότι κατανοεί απόλυτα τον σάλο που ξέσπασε από τις φρικιαστικές αποκαλύψεις της εφημερίδας και «θρηνεί» την ύπαρξη αυτού του δωματίου.

Το πανεπιστήμιο ισχυρίζεται ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο γεγονός, που δεν προκαλεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία και οφείλεται σε περικοπές προσωπικού και μείωση του προϋπολογισμού.

Δείτε το βίντεο με τις πολύ σκληρές εικόνες ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα