Τριήμερο-φωτιά για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο με επιτυχία η παρουσίαση-ακρόαση του νυν Υπουργού Εθνικής Αμύνης Δημήτρη Αβραμόπουλου και υποψηφίου (εισέτι) Επιτρόπου της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Αμέσως μετά ο Υπουργός θα πάρει το αεροπλάνο για να έλθει Αθήνα, απ’ όπου αύριο το πρωί θα πάρει άλλο αεροπλάνο για να πάει στη Λευκωσία όπου θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Κυβέρνηση στη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 54η επέτειο

της ανακηρύξεως της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Κατά την παραμονή του στη Λευκωσία αύριο ο Δ. Αβραμόπουλος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον ομόλογό του Χριστόφορο Φωκαΐδη, με τον οποίο θα υπογράψουν Κοινό Μνημόνιο Χειρισμού Κρίσεων Ελλάδος – Κύπρου. Ακολούθως επιστροφή αυθημερόν και μεθαύριο Πέμπτη το πρωί με το C-130H για τον Έβρο, όπου θα παρακολουθήσει την τελική φάση της μεγάλης διακλαδικής ασκήσεως «Παρμενίων 2014» που από χθες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Α, για όποιον ενδιαφέρεται, την Παρασκευή το πρόγραμμα προβλέπει γραφείο για να προωθηθεί η «γραφειοκρατική δουλειά». Εκτός και αν προκύψει τίποτα …απρόοπτο!

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα