Τρεις ομάδες ανθρώπων ζωγραφίζουν τον... καρκίνο

Τρεις ομάδες ανθρώπων που εμπλέκονται, προσωπικά, επαγγελματικά ή ως εθελοντές με τη νόσο του καρκίνου, αποτύπωσαν πάνω σε μια λευκή μάσκα, αυτό που βίωσαν και αισθάνθηκαν εκείνη τη χρονική περίοδο, ζωγραφίζοντάς την. Στη μάσκα τους κλήθηκαν να δώσουν έναν τίτλο ή να γράψουν κάτι που μπορεί να βοηθήσει τον παρατηρητή να κατανοήσει το βαθύτερο υποκειμενικό νόημα.

Οι μάσκες αυτές, με την προσωπική της ιστορία η καθεμία, θα ταξιδέψουν και θα παρουσιαστούν σε μια έκθεση που θα γίνει στις 13 & 14 Ιουνίου 2014 στον Πολυχώρο

Άγκυρα, Σόλωνος 124, και στη συνέχεια θα επιστρέψει η κάθε μια στον δημιουργό της.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν μουσικά δρώμενα με τους Fuga Perpetua, τον Σταύρο Σιόλα και άλλους καλλιτέχνες. Οι πόρτες της έκθεσης ανοίγουν την Παρασκευή 13 Ιουνίου στις 19:00, και το Σάββατο 14 Ιουνίου από τις 12:00.

Λίγα Λόγια για τον Σύλλογο Πνοή Αγάπης

Ο Σύλλογος Πνοή Αγάπης, για την κοινωνική και συναισθηματική στήριξη ανθρώπων με καρκίνο και των οικογενειών τους, απαρτίζεται από Επαγγελματίες Υγείας και Εθελοντές που ξεκίνησαν από το Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο Άγιος Σάββας», ο οποίος ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2008. Κοινωνικοί λειτουργοί, γιατροί, νοσηλευτές, νομικοί, ψυχολόγοι, οικονομολόγοι και εθελοντές αναπτύσσουμε Ομάδες και δράσεις που δραστηριοποιούνται στο Νοσοκομείο και στην έδρα του Συλλόγου.

Tον Αύγουστο του 2013, πραγματοποιήθηκε ο βασικός σκοπός μας, η ίδρυση του Ξενώνα "Πνοή Αγάπης - Ι. Δ Κριτικός", για τη διαμονή ανθρώπων με καρκίνο ή/και των συνοδών τους που έρχονται από όλη την Ελλάδα για να υποβληθούν σε θεραπεία.

Στα πλαίσια των δράσεων του Συλλόγου, και έχοντας πάντα ως βασικό σκοπό τη δυνατότητα και τις ευκαιρίες για μοίρασμα και έκφραση συναισθημάτων, διοργανώνουμε και την συγκεκριμένη έκθεση.

Η ζωή με τον καρκίνο. Η ζωή σε δυο όψεις.

Έκθεση Μάσκας 13 & 14 Ιουνίου 2014

Στον Πολυχώρο Άγκυρα

Keywords
Τυχαία Θέματα