"Τρέχουν και δεν φτάνουν" με τα ψηφοδέλτια στο ΣΥΡΙΖΑ

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα υπάρχουν διαβουλεύσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου έως σήμερα ή το αργότερο αύριο να έχουν συγκροτηθεί τα ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα. Τις τελευταίες δύο ημέρες συνεδριάζει αδιαλείπτως η Επιτροπή Ψηφοδελτίων του κόμματος υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Ονόματα μπαίνουν και βγαίνουν στα ψηφοδέλτια, ενώ άλλα μετακινούνται από τη μία περιφέρεια στην άλλη, για διαφορετικούς λόγους.

Στόχος των υπευθύνων της συγκρότησης των ψηφοδελτίων είναι να επιτευχθεί... το πολυπόθητο άνοιγμα σε άλλους χώρους, χωρίς όμως να προκληθούν τα παρατράγουδα των αυτοδιοικητικών εκλογών τον περασμένο Μάιο. Επίσης, μέλημά των μελών της Επιτροπής Ψηφοδελτίων είναι και η συμμετοχή προσώπων που δεν είχαν εμπλακεί κατά το παρελθόν με την ενεργό πολιτική. Πάντως τα δύο κεντρικά προβλήματα του προηγούμενου διαστήματος λύθηκαν στην εκπνοή του προηγούμενου έτους. Δηλαδή, αφ' ενός ναυάγησε η συνεργασία με τη Δημοκρατική Αριστερά και αφ' ετέρου λύθηκε το ζήτημα με τα πρόσωπα που είχαν υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης "μνημονιακές πολιτικές".

Όλο το ρεπορτάζ στο kalpes15.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα