Τρία τα θύματα από την κακοκαιρία

Τρία είναι τα θύματα από την κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες μέρες την χώρα μας. Το μεσημέρι βρέθηκε νεκρή ηλικιωμένη στα Βασιλικά Μυτιλήνης, όταν το σπίτι της πήρε φωτιά από σόμπα.

Επίσης στη Λέσβο, 75χρονη πέθανε, έπειτα από σοβαρά εγκαύματα που προκλήθηκαν μετά από πυρκαγιά στο σπίτι της, η οποία προήλθε από μαγκάλι καθώς δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα, λόγω χρέους.

Στο Ηράκλειο

της Κρήτης την τελευταία του πνοή άφησε 35χρονος από αναθυμιάσεις όταν έθεσε σε λειτουργία γεννήτρια μετά από διακοπή ρεύματος.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ΕΜΥ, χαμηλές θερμοκρασίες, παγετός και ασθενείς χιονοπτώσεις θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού και αύριο στην Αττική.

Αποκλεισμένοι παραμένουν δεκάδες οικισμοί στη Βόρεια Ελλάδα ενώ πολλά προβλήματα παρατηρούνται και σε νησιά.

Κλειστές -λόγω παγετού- παραμένουν η Λεωφόρος Πάρνηθος από το τελεφερίκ, ο δρόμος από Πεντέλη προς Νέα Μάκρη και η Λεωφόρος Χασιάς - Δερβενοχωρίων, στο ύψος Μονής Κλειστών.

Χωρίς ρεύμα είναι και πάλι από το πρωί το νησί της Τήνου, λόγω βλάβης στο δίκτυο διανομής που προκλήθηκε από την κακοκαιρία. Η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε μετά και τη χθεσινή διακοπή, αλλά διεκόπη πάλι το πρωί από νέα βλάβη

Keywords
Τυχαία Θέματα