Το "Πρωινό Mou" στα χέρια της... Τζένης! (VIDEO)

H Τζένη Μπαλατσινού, σήμερα το πρωί, προσπάθησε να καλύψει την απουσία του συζύγου της με χιούμορ και όσο γίνεται, ψυχραιμία! Δεν είναι εύκολο να σκέφτεται τον Πέτρο στο κρατητήριο και αυτή να προσπαθεί να γίνει... βασική παρουσιάστρια!

Ήταν φανερό όμως πως το μυαλό της είναι στο Πέτρο Κωστόπουλο! Παρά το χιούμορ και τις ατάκες για σκυλομεταμορφώσεις...ήταν αρκετά νευρική, ιδίως στην έναρξη!

Τι και αν κάποιοι είπαν πως φέτος στην εκπομπή θα είναι απλά η σκιά του Πέτρου... τα έφερε έτσι η μοίρα και έγινε το "Πρωινό ΤΗΣ"!

Στην έναρξη της εκπομπής λοιπόν δεν εμφανίστηκε ο βασικός

παρουσιαστής και αφού η ομάδα είπε καλημέρα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήθελε να μάθει που είναι ο Πέτρος και ρώτησε την Τζένη Μπαλατσινού! Τότε πήρε την πάσα η Τζένη και χαϊδεύοντας έναν σκύλο είπε πως μεταμόρφωσε τον Πέτρο Κωστόπουλο σε σκύλο και πως θα επανέλθει στις 31 Δεκεμβρίου και όλοι «πέθαναν» στα γέλια!

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο Πέτρος Κωστόπουλος λείπει γιατί παρουσιάστηκε οικειοθελώς στην ΓΑΔΑ καθώς υπήρχε ένταλμα εναντίον του και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Δείτε την έναρξη της εκπομπής...

Keywords
Τυχαία Θέματα