Η On air κόντρα Αλαβάνου - Στουρνάρα

Ανάψανε για τα καλά τα αίματα στη χθεσινοβραδινή συνέντευξη του Γιάννη Στουρνάρα στο Mega, όταν ζήτησε να παρέμβει στον αέρα επικεφαλής του «Σχεδίου Β», Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος συχνά – πυκνά έχει ζητά την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Ο κ. Αλαβάνος εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών, λέγοντας ότι η πολική λιτότητας που εφαρμόζεται στην Ελλάδα

είναι μια πολιτική που πίνει το αίμα του λαού.

«Είμαστε σε ακραία κατάσταση. Πρέπει να αισθανθείτε τον ελληνικό λαό. Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλο» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η τρόικα δεν θα φύγει ποτέ από την Ελλάδα.

Ο υπουργός Οικονομικών απάντησε λέγοντας ότι η χώρα θα έπρεπε -πέρα από την τρόικα- να προσαρμοστεί όσον αφορά τα ελλείμματά της και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «σε μια ομοσπονδιακή Ευρώπη ο ένας θα ελέγχει τον άλλο».

Κατηγόρησε εξάλλου τον κ. Αλαβάνο ότι θέλει να καταστρέψει τη χώρα, με τον επικεφαλής του «Σχεδίου Β» να απαντά στον Γιάννη Στουρνάρα ότι είναι ντροπή όλες οι χώρες να έχουν plan Β για το ενδεχόμενο αποχώρησης μιας χώρας από το ευρώ και να μην έχει η Ελλάδα.

«Η αλλαγή νομίσματος θα είναι μία ολοκληρωτική καταστροφή» απάντησε εκ νέου ο υπουργός Οικονομικών και επικεφαλής του «Σχεδίου Β» ανταπάντησε: «Ντρέπομαι κ. Στουρνάρα όταν διαπραγματεύεστε με την τρόικα, με τους υπαλλήλους, δεν το αξίζει η Ελλάδα αυτό».

«Εγώ δεν ντρέπομαι που διαπραγματεύομαι με την τρόικα, θα διαπραγματευτώ και με το διάβολο για να σώσουμε τη χώρα» είπε ο κ. Στουρνάρας υποστηρίζοντας ότι δεν φταίει η τρόικα για τη θέση που είμαστε, αλλά οι προηγούμενες ανεύθυνες πολιτικές.

Πηγή: newpost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα