Τηλεόραση και εφημερίδες ζήτησε ο Μιχαλολιάκος

Χωρίς καμία επαφή με τους υπόλοιπους κρατούμενους αλλά και τους καταδικασθέντες σε ισόβια κάθειρξη της «17Ν», βρίσκονται στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο «υπαρχηγός» Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος, Γιάννης Λαγός.

Οι τρεις βουλευτές, σύμφωνα με το στέλεχος των σωφρονιστικών

υπαλλήλων Αντώνη Αραβαντινό είναι «συνεργάσιμοι». Οι ίδιοι ζήτησαν εφημερίδες, παρακολουθούν τηλεόραση και δέχονται ελάχιστα επισκεπτήρια.

Υπενθυμίζεται ότι, εκκρεμεί το αίτημα του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος ζήτησε να του αποτραπεί η επίσκεψη στους βουλευτές. Ωστόσο, πρέπει να υπάρξει ειδική άδεια, καθώς δεν είναι συγγενικό πρόσωπο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο κ. Αραβαντινός δεν υπήρξε καμία αντίδραση από πλευράς κρατουμένων κατά την άφιξη των τριών προφυλακιστέων στον Κορυδαλλό.

Στη συγκεκριμένη πτέρυγα του σωφρονιστικού ιδρύματος, όπου κρατούνται Μιχαλολιάκος, Παππάς και Λαγός αναμένεται να φιλοξενηθεί σημαντικός αριθμός κρατουμένων, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα