Τι λένε τα άστρα για σήμερα Κυριακή

ΚΡΙΟΣ Η αχαριστία ορισμένων θα σας προκαλέσει μεγάλη αγανάκτηση και ταυτόχρονα τεράστια απογοήτευση. Μην ξοδεύετε χρόνο με ανθρώπους που δεν εκτιμoύν αυτά που έχετε προσφέρει και το κυριότερο μη σπαταλάτε την ενέργειά σας, γιατί δεν αξίζει. Δείτε το από τη θετική πλευρά ότι θα αποβάλλετε από πάνω σας τις βδέλλες και θα ξέρετε από δω και μπρος που βαδίζετε. Εκρηκτική θα είναι η κατάσταση στα ερωτικά σας, οπότε προσέξτε μην ανατιναχθεί κι η σχέση σας στο τέλος. Μέσα από έναν ήρεμο διάλογο (αν τα καταφέρετε) θα μπορέσετε

να φέρετε τον άλλον στο φιλότιμο, οπότε ψυχραιμία και μη σας πιάνει τρέλα.

ΤΑΥΡΟΣ Μια επίτευξη ενός στόχου σας θα σας κάνει να νιώσετε χαρά και υπερηφάνεια και θα σας γεμίσει με νέες φιλοδοξίες και όνειρα. Επιτέλους έχετε το κίνητρο για να πετύχετε και να κερδίσετε το σεβασμό, οπότε μην καθυστερείτε και εκμεταλλευτείτε το δυναμισμό που νιώθετε, καθώς είναι κάτι που είχατε να αισθανθείτε για πολύ καιρό. Μην ξεχνάτε να βάλετε στο πρόγραμμά σας όμορφες δραστηριότητες όπως να παρατηρήσετε ένα όμορφο δειλινό, να γελάσετε και να χαρείτε παρέα με φίλους και να είστε σίγουροι πως θα υπάρξει σημαντική βελτίωση στην ψυχική σας ευεξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ Κάποιες ανασφάλειες θα βγουν στην επιφάνεια σε σχέση με πιθανή απόρριψη από το άτομο που σας ενδιαφέρει κι αυτό θα σας κάνει νευρικούς και απόμακρους. Αν αισθάνεστε πως έχετε κάνει κάποιο λάθος, συζητείστε και παραδεχτείτε το σφάλμα σας και μην κάθεστε μοιρολατρικά και περιμένετε να έρθει το τέλος της σχέσης. Μέσα στο διήμερο προσπαθήστε να περάσετε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε με το ταίρι σας, πάτε στο αγαπημένο σας στέκι, ίσως εκεί που γνωριστήκατε, ίσως μια εκδρομή και ξαναθυμηθείτε τις όμορφες στιγμές της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μια διάθεση να απομονωθείτε και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας θα είναι το χαρακτηριστικό των ημερών, παρά τις άκαρπες προσπάθειες των φίλων και ατόμων της οικογενείας να σας προσεγγίσουν. Αν νιώθετε αυτήν την ανάγκη μην καταπιέζεστε, φροντίστε να το εξηγήσετε όμως και στους άλλους, ώστε να μην αισθάνονται πως τους απορρίπτετε για κάποιο λόγο. Σήμερα η ανάγκη σας για κοινωνικές επαφές θα επανέρθει σε φυσιολογικά επίπεδα και θα καταφέρετε να εκτιμήσετε και πάλι το σημαντικό ρόλο που παίζουν οι δικοί σας άνθρωποι.

ΛΕΩΝ Ευχάριστη θα είναι η διάθεσή σας μέσα στις επόμενες μέρες και καθώς θα έχετε και την πολυτέλεια κάποιου ελεύθερου χρόνου, είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με αγαπημένα σας πλάσματα όπως τα κατοικίδιά σας για παράδειγμα. Κανονίστε να πάτε μια κοντινή εκδρομή για να τρέξουν και να παίξουν ελεύθερα (αν έχετε σκυλάκια) ή να φτιάξετε μια όμορφη κατασκευή για να χουχουλιάζει μέσα η γατούλα σας τώρα που αρχίζουν οι ψύχρες. Η εμφάνιση ενός φιλικού προσώπου θα σας ενθουσιάσει και αν το συνδυάσετε με κάποιο γεύμα σήμερα Κυριακή, θα είστε έτοιμοι και χαλαροί να υποδεχτείτε την καινούρια εβδομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η έντονη ανάγκη σας να τα έχετε όλα σε τάξη θα σας βάλει σε διαδικασίες που αρχικά θα προκαλέσουν ένα χάος γύρω σας, στην πορεία όμως θα καταφέρετε να φέρετε τις ισορροπίες και να πετύχετε τον αρχικό σας σκοπό. Μην πανικοβάλλεστε και κυρίως μην εξαντλείτε όλες σας τις δυνάμεις. Κρατήστε ενέργεια και για κάτι πιο διασκεδαστικό και ξεκούραστο. Καθώς η μαγειρική είναι κάτι που σας συναρπάζει, ειδικά όταν προσφέρετε τις γευστικές σας δημιουργίες σε αγαπημένα σας πρόσωπα, οργανώστε μια θεματική βραδιά (γευστικά) και μερικά κοκτέιλ και ταξιδέψτε σε μακρινούς προορισμούς έστω και με τη φαντασία σας.

ΖΥΓΟΣ Η επιρροή της Αφροδίτης σας χαρίζει μια πιο αισθαντική διάθεση και θα έχετε την τάση να εκφράσετε λεπτά συναισθήματα στοργής και αγάπης στους γύρω σας. Είναι κατάλληλη στιγμή να εκδηλώσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και να καταφέρετε να έρθετε ακόμη πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πιθανή συνάντηση με έναν Κριό, θα σας αποσυντονίσει για λίγο, οπότε έχετε το νου σας και μην αφήσετε να σας παρασύρει η αρνητική ενέργεια της στιγμής. Στο χέρι σας είναι να μεταδώσετε τη θετική σας αύρα (αρκεί να το θελήσετε).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Από τη μια αναρωτιέστε πως ενώ έχετε τόσο πάθος ο ένας για τον άλλον είναι δυνατόν να μη μπορείτε να συμπορευτείτε κι απ την άλλη δεν έχετε την παραμικρή διάθεση να κάνετε και κάποιες υποχωρήσεις. Δε γίνεται μονά ζυγά δικά σας, οπότε βρείτε μια χρυσή τομή και μην είστε συνέχεια στην πρίζα αν δεν γίνεται το δικό σας γιατί δε θα σας βγει σε καλό. Όσοι από εσάς βρίσκονται στο τελείωμα μιας σχέσης, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεχαστείτε και να περάσετε όμορφα παρέα με φίλους. Διασκεδάστε, γελάστε και μην ξεχνάτε πως όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν που ίσως ανακαλύψετε μελλοντικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ Αρκετά δημιουργικό θα είναι για εσάς τους Τοξότες το διήμερο, καθώς θα είστε γεμάτοι ενέργεια και όρεξη για δραστηριότητες που θα έχουν σχέση με την οργάνωση του σπιτιού, ακόμα και την περιποίηση του κήπου. Οπλιστείτε με ότι χρειάζεστε (εργαλεία, κλπ) και περάστε ανέμελα το χρόνο σας ομορφαίνοντας τον χώρο σας. Ενώ θα προσπαθήσετε να βρείτε κάποιο χρόνο για να μείνετε μόνοι με το σύντροφό σας, στο τέλος της ημέρας θα προκύψουν διάφορες συναντήσεις που μάλλον θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Μην χαλιέστε και θα διαπιστώσετε πως τελικά άξιζε τον κόπο η αλλαγή σχεδίων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ιδανική μέρα για ότι έχει να κάνει με διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές με ανθρώπους που θα σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστοί και πολύτιμοι. Ιδιαίτερα για όσους έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα είναι ένα διήμερο γεμάτο εκπλήξεις και ποιος ξέρει ίσως να γνωρίσετε και τον έρωτα τη ζωής σας. Για να μην καταλήξετε στο τέλος να πίνετε μόνοι σας, λίγη παραπάνω προσοχή στην κατανάλωση αλκοόλ, καθώς άμα πιείτε λίγο παραπάνω παραείστε ειλικρινείς και άμεσοι και δε θα θέλατε να πείτε ή να κάνετε κάτι, που αργότερα θα σας φέρει σε δύσκολη θέση και δε θα ξέρετε που να κρυφτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μια απρόσμενη δυσάρεστη συνάντηση θα σας φέρει σε αμηχανία και θα σας κάνει να αναθεωρήσετε εντελώς τη σχέση σας με το συγκεκριμένο άτομο. Αν αισθανθείτε την ανάγκη να απομακρυνθείτε, κάντε το δίχως δεύτερη σκέψη και μην αφήσετε περιθώρια για αναλύσεις και εξηγήσεις, γιατί να είστε σίγουροι πως όλο αυτό μόνο ψυχοφθόρο θα είναι για εσάς. Μήπως κάποιοι σας θυμούνται μόνο όταν σας έχουν ανάγκη; δείξτε με τον τρόπο σας ότι όλο αυτό σας έχει κουράσει και εκφράστε ελεύθερα την αγανάκτηση που σας δημιουργούν έχοντάς σας μόνο για παρηγορήτρες.

ΙΧΘΥΣ Κατά πάσα πιθανότητα να νιώσετε μια έντονη επιθυμία να μην κάνετε απολύτως τίποτα και να μην ασχοληθείτε με πράγματα που θα είναι μέσα στα πλαίσια του «πρέπει». Μην πιέζεστε καθώς κι αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα και για να το αναζητάει ο οργανισμός σας, προφανώς και θα το έχετε ανάγκη. Τραφείτε καλά, ξεκουραστείτε, διαβάστε κάποιο βιβλίο, κάντε μερικές ασκήσεις γιόγκα και το σίγουρο είναι πως σήμερα δε θα κρατιέστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας γεμάτοι θετική ενέργεια και όρεξη.

Πηγή: lifo

Keywords
Τυχαία Θέματα