Τι έγινε στο ετήσιο φεστιβάλ ταχύητητας!(VIDEO)

To Goodwood House βρίσκεται νότια της Βρετανίας και εκεί κατοικοεδρεύουν οι δούκες του Richmond. H ευρύτερη περιοχή έχει καθιερωθεί εδώ και δεκαετίες για σπορ εκδηλώσεις (το μέρος είναι γνωστό για το χρήμα που «τρέχει» τόσο στα γήπεδα του γκολφ, του κρίκετ, όσο και στον διάσημο ιππόδρομο Goodwood Racecourse), με αποκορύφωμα το φεστιβάλ ταχύτητας (διόλου τυχαίο μιας και στην ίδια περιοχή υπάρχει το αρχηγείο της Rolls-Royce Motor

Cars.).

Πλέον, το FoS -που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα 26-29 Ιουνίου- δεν συγκεντρώνει μόνο κλασικά μοντέλα και αντίκες, αλλά έχει καθιερωθεί σαν ένα τόπο επίδειξης ισχύος για τις αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσιάζοντας από απλές σπορ εκδόσεις, αγωνιστικά, μοτοσικλέτες, supercars, ιδιοκατασκευές, μέχρι και αεροκατασκευές! Μάλιστα, την τριήμερη εκδήλωση τιμούν περίπου 180.000 επισκέπτες που περνούν την πύλη του Λόρδου Μαρτς.

Η Peugeot θα παρουσιάζει μία επετειακή έκδοση του 208 GTI αποδίδοντας φόρο τιμής στα 30 χρόνια που πέρασαν από την χρονιά που κυκλοφόρησε το θρυλικό 205 GTI. Μία άλλη γαλλική εταιρία, η Citroen, θα αποκαλύψει το νέο C4 Cactus καθώς και το C1 επί βρετανικού εδάφους, ενώ θα γιορτάσει τα 80 χρόνια από την εποχή του Traction Avant, το μοντέλο που από το 1934 εισήγαγε την κίνηση στον μπροστινό άξονα.

Διαβάστε περισσότερα στο caroto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα