Νικητής ο Nico Rosberg στο GP Αυστρίας!

Τι και αν οι Williams έκαναν το «1-2» στις κατατακτήριες δοκιμές. Ακόμη και αυτό δεν κατάφερε να σπάσει το μονοπώλιο της Mercedes με τον Nico Rosberg να πανηγυρίζει την 3η του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αυξάνοντας την διαφορά του -από τον δεύτερο στον αγώνα και στο πρωτάθλημα- Lewis Hamilton. Ουσιαστικά, η μόνη απειλή για τον Γερμανό ήταν από τον Hamilton προς

το τέλος του αγώνα, ενώ πλέον ο Rosberg έχοντας κάνει το 8 στα 8 στην 1η και 2η θέση κυνηγά να καταρρίψει το ρεκόρ που κρατά ο Alonso από το 2006 και ο Vettel από το 2011.

O Felippe Massa, παρόλο που ξεκίνησε τον αγώνα από την pole position τερμάτισε 4ος χάνοντας πολύτιμο χρόνο στα πιτς, ενώ ο Bottas κατάφερε να ανέβει στο 3ο σκαλί του βάθρου. Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση της Red Bull στο «σπίτι» της, στην Αυστρία, με τον Sebastian Vettel να αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα με το μονοθέσιο του από τον πρώτο κιόλας γύρο για να αποσυρθεί στον 35ο γύρο (αυτή ήταν η 3η του φορά στο φετινό πρωτάθλημα). Ο Daniel Ricciardo θέλησε να αποφύγει τις όποιες περιπέτειες και αποφάσισε να μην πιέσει το μονοθέσιο του τερματίζοντας στην 8η θέση.

Διαβάστε περισσότερα στο caroto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα