Τη Δευτέρα απαντάει ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό

Ο Βασίλης Σπανούλης εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος βγαίνοντας από τα γραφεία της Arcadia, μετά την 4ωρη συνάντηση με τους αδελφούς Αγγελόπουλους και τον Γιώργο Σκινδήλια.

Οπως όλα δείχνουν, η πρόθεσή του αυτή τη στιγμή είναι να συνεχίσει τη συνεργασία του. Οι χρηματοδότες του τμήματος μπάσκετ αποχώρησαν λίγη ώρα μετά το διεθνή παίκτη εμφανώς ικανοποιημένοι, ωστόσο δήλωσαν ότι ο αρχηγός της ομάδας θα ξεκαθαρίσει τι θα κάνει τη Δευτέρα.

«Θα μας απαντήσει οριστικά τη Δευτέρα. Ακόμη δεν μας απάντησε οριστικά, αλλά πιστεύουμε

ότι κατάλαβε εάν η ομάδα θα είναι ισχυρή ή όχι και τη νέα σεζόν. Από αυτά που του είπαμε νομίζουμε ότι το κατάλαβε. Η συζήτησή μας έγινε σε πολύ καλό κλίμα», τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Οσο για την πρόταση που κατέθεσαν στο Βασίλη Σπανούλη ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αρκέστηκε να πει: «Θα απαντήσει πάνω στη συγκεκριμένη πρόταση που του καταθέσαμε. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες».

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε και σήμερα μέσω twitter ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση.

Οπως όλα δείχνουν, ο Βασίλης Σπανούλης είναι πιθανό να παραμείνει με τους Πρωταθλητές Ευρώπης, αφού όπως ανέφερε και ο ίδιος σε tweet του «Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήσαμε τις λεπτομέρειες του συμβολαίου και για τις μεταγραφές της νέας σεζόν»

Keywords
Τυχαία Θέματα