"Θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί''

Είναι δυναμική, ξέρει τι θέλει από τη ζωή της και δεν έχει κανένα κόμπλεξ να μιλήσει για όλα τα θέματα που την αφορούν με θάρρος και ειλικρίνεια.

Η Ναταλία Γερμανού μιλώντας στο YOU για τον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό λέει πως ήταν «δίκαιος… Δεν ήταν σκληρός, αλλά τρυφερός. Μου χαλούσαν πολλά χατίρια οι γονείς μου και τους είμαι ευγνώμων».

Εσύ το παιδί σου θα το άφηνες στη γιαγιά του;
Η μητέρα μου ήταν 19 ετών όταν με έκανε, πάρα πολύ μικρή, και νομίζω πως ο βασικός λόγος που με έφερε στον

κόσμο ήταν ότι ήταν τόσο ερωτευμένη με τον πατέρα μου που δεν ήθελε να του χαλάσει χατίρι. Αν της άφηνε περιθώριο επιλογής θα του έλεγε πως δεν θέλω στα 19 μου να γίνω μάνα.

Θα ήθελες να αποκτήσεις παιδί;
Νομίζω αν ήθελα θα το είχα κάνει. Ερωτεύτηκα πολύ στη ζωή μου, αλλά ουσιαστικές σχέσεις από πραγματικό έρωτα είχα ελάχιστες. Συνειδητά δεν έγινα μάνα. Με τρόμαζε η ευθύνη. Έχω πολλά ελαττώματα αλλά ανεύθυνη δεν υπήρξα ποτέ. Μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω στα 23 μου και στα 29 μου και στα 33 μου. Θα μπορούσα να έχω κάνει και σήμερα ένα παιδί, θα ήταν, όμως, ένα ακόμα παιδί χωρισμένων γονιών.

Θα υιοθετούσες;
Ναι, αμέ. Όταν καταλαγιάσει ο επαγγελματικός κουρνιαχτός. Ό,τι ισχύει για ένα βιολογικό παιδί ισχύει και για ένα υιοθετημένο. Η ευθύνη είναι όμοια.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τον Μάριο Αθανασίου με τη σύντροφό του (ΦΩΤΟ)

Η Ελένη Φουρέιρα κάνει το επόμενο βήμα με τον αγαπημένο της

Τραγουδίστρια προκαλεί με την καυτή της πόζα! (ΦΩΤΟ)

Όσα έγιναν στο πάρτι γενεθλίων των κοριτσιών της Μενεγάκη! (ΦΩΤΟ)

Ο πασίγνωστος Έλληνας ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Το συγκινητικό μήνυμα της Βέφας Αλεξιάδου μετά το θάνατο της Αγγελικής

Keywords
Τυχαία Θέματα