Τέσσερις χρυσαυγίτες στον εισαγγελέα Πατρών για όπλα

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών οδηγούνται τέσσερα άτομα για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης και οι τέσσερις που συνελήφθησαν χθες, Τετάρτη, είναι μέλη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Σε βάρος των συλληφθέντων, ηλικίας 31, 43, 39 και 64 ετών, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κατοχής όπλων, πυρομαχικών και αφορολόγητου καπνού.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από πληροφορίες

ότι άτομα συγκεκριμένου πολιτικού χώρου κατείχαν όπλα και πυρομαχικά, έγιναν έρευνες στις οικίες τους στην Πάτρα, παρουσία εισαγγελέα.

Στο σπίτι του 31χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αεροβόλο πιστόλι και 24 αβολίδωτα φυσίγγια, δύο σιδερένια ρόπαλα συνδεδεμένα με αλυσίδα, ξύλινο ρόπαλο και ξύλινο κλομπ, τέσσερις επικαλαμίδες υφασμάτινες και γιλέκο με διάφορες θήκες-υποδοχές.

Στην οικία του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.183 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού και ξύλινο ρόπαλο.

Στο σπίτι του 39χρονου όπως και του 64χρονου πατριού του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και σπαθί τύπου «Σαμουράι», κροτίδα και μαχαίρια, δύο εγχειρίδια του πολιτικού κόμματος και μία αυτοκόλλητη ετικέτα με το σήμα του ιδίου κόμματος, δύο αμπούλες αερίου για αεροβόλο όπλο, 25 κυνηγετικά φυσίγγια, 151 μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου όπλου και δερμάτινη θήκη πυροβόλου όπλου.

Επίσης έγιναν άλλες τέσσερις κατ' οίκον έρευνες στην Πάτρα χωρίς να εντοπιστεί κάτι παράνομο.

Keywords
Τυχαία Θέματα