Τέλος στις γυμνόστηθες καλλονές της σελίδας 3 (ΦΩΤΟ)

Οι καιροί αλλάζουν. Αυτή την Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου, ο λόγος που τόσοι Βρετανοί αγόραζαν τη Sun για να ενημερωθούν για την πολιτική και την οικονομία σταμάτησε να εκτυπώνεται και στη Σελίδα 3 κανένα κορίτσι δεν θα μπορεί πλέον να εκταμιεύσει τα θέλγητρα της, δίνοντας ελπίδα και στοργή σε όσους θέλουν δύο γυναικεία στήθη για να είναι η μέρα τους καλύτερη.

Από την 17η Νοεμβρίου του 1970, όταν ο τότε διευθυντής της εφημερίδας Λάρι Λαμπ αποφάσισε να κρεμάσει στα περίπτερα τη Γερμανίδα Stephanie Rahn χωρίς την έγκριση του αφεντικού του Ρούπερτ Μερντοχ, τα κορίτσια που ήταν έγιναν μια παράδοση, ένας αέναος αντιπερισπασμός στην υπόλοιπη επικαιρότητα της ημέρας. Τώρα, η αμφιλεγόμενη παράδοση θρηνεί τον επίλογο της. Σύμφωνα με τους «The Times», που όπως και η «The Sun» ανήκουν στον εκδοτικό όμιλο του κύριου Μ. στον οποίο ήδη έχουμε επισημάνει να αφήσει το τουίτερ ήσυχο, η «Τhe Sun» της Παρασκευής 16 Ιανουαρίου ήταν το τελευταίο στο οποίο δημοσιεύθηκε ολοσέλιδη φωτογραφία μιας γυμνόστηθης γυναίκας.

Τη Δευτέρα, μια σχεδόν ντυμένη Ρόζι Χάντινγκτον - Ουίτλι ευχήθηκε καλή εβδομάδα με στήθος καλυμμένο καλωσορίζοντας την πολιτική ορθότητα, λέγοντας ΣΤΟΠ σε ένα έθιμο πέντε και πλέον δεκαετιών που έχει χαρακτηριστεί σεξιστικό, ακόμη και «παρωχημένο» για το αφεντικό του. Η εκστρατεία «Ποτέ ξανά Σελίδα 3» καλωσόρισε την είδηση, τη χαρακτήρισε «πραγματικά ιστορική» και έκαναν λόγο για «μεγάλη ημέρα για την εξουσία του πολίτη». Μικρός φόρος τιμής λοιπον σε μια αμεφιλεγόμενη παράδοση της Γηραιας Αλβιόνας που καταφερε να συνδυάσει τη Βασιλομήτωρ με ένα απογευματινό τσάι, λίγα cookies και ένα δροσερό και πρόθυμο κορίτσι την ημέρα. Αυτές είναι οι δέκα πιο εικονικές παρουσίες για τις οποίες χύθηκε πολύ μελάνι όπως της τεκμηρίωσε ο συνάδελφος και ιστορικός του είδους Daniel R Deakin, στον ιστότοπο: therichest.com

Δείτε όλα τα sexy «καυτά» θέματα στο parapolitika.gr

10. Jo Guest



Ημερομήνια Γεννησης: 22 Φεβρουαρίου 1972

H Tζο ήταν μία από εκείνες που είχε αρκετά έξυπνο ατζέντη που καταφερε να κερδίσει το maximum από την γυμνή καριέρα της. Highlight ότι έχει γίνει avatar σε παιχνίδι για υπολογιστές με εύγλωτο τίτλο Interactive Girls.

9. Lucy Pinder

Ημερομήνια Γεννησης: 20 Δεκεμβρίου 1983

Η Πίντερ ήταν πιο έξυπνη από όσο θα περίμενε κανείς αφού αν και ξεκίνησε καριέρα φωτομοντέκλου το 2003, δεν έβγαλε τη θηλή της βόλτα παρα μόνο το 2007. Όχι για τη Σελίδα 3, κάτι που πλήγωσε τον Ρουπερτ, αλλά για το περιοδικό Nuts.

8. Kathy Lloyd

Hμερομηνία Γέννησης: 13 Noεμβριου 1967

Τη θυμούνται όσοι μεγαλωσαν στα 80'ς. Η Lloyd εμφανίστηκε στο βίντεο των Zucchero & Paul Young για το “Senza una Donna” το 1987. Μεγάλωσε στην Ουαλία όπου προφανώς οι γυναίκες είναι πιο χυμωδεις απο τις μεσογειακές.

7. Maria Whittaker

Ημερομηνία Γέννησης: 7 Oκτωβρίου 1969

Μια ακόμη ονείρωξη της δεκαετίας του 80, η Whittaker εαν έκανε σήμερα αυτό που έκανε τότε θα είχε προκαλέσει σεισμό. Ήταν μόλις 16 όταν εμφανίστηκε γυμνοστηθη για πρωτη φορά ενώ έκανε μεγάλο χαμό τότε όταν εμφανίστηκε με μικροσκοπικό σαν τη βιομηχανική παραγωγή της Ελλάδας μπικίνι στο εξώφυλλο του Barbarian: The Ultimate Warrior.

Προσπάθησε να γίνει τραγουδίστρια, δεν έκανε επιτυχία και παντρεύτηκε το τραγούδι καθώς είπε ναι σε προταση γάμου από τον μουσικό Rebel MC (Michael West).

6. Keeley Hazell

Ημερομηνία Γεννησης: 18 Σεπτεμβριου 1986

Νικήτρια του διαγωνισμού Idol που έτρεξε στη Τhe Sun to 2004, η Hazel εμφανίστηκε σε παιχνίδια, στην τηλεόραση, σε ταινίες (μην με ρωτήσεις ποιες) ενώ συχνά πυκνά πέταγε ρούχα για το FHM magazine. Γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση στα δικαιώματα των ζώων και τον καρκίνο του μαστού.

5. Melinda Messenger

Ημερομήνία Γέννησης: 23 Φεβρουαρίου 1971

Αν και η καριερα της είχε απότομη γείωση όταν οι αναγνωστες της The Sun απαίτησαν να μην προβάλλονται κορίτσια με επιθεματα σιλικόνης, η Messenger κατάφερε να γίνει μια εντόπια διασημότητα και να έχει και τηλεοπτική παρουσία. Στην Ελλάδα οι αντίστοιχες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΥΜΝΟ ΠΟΤΕ οποτε γιατί;

4. Helen Flanagan

Ημερομηνία Γεννησης: 7 Aυγούστου 1990

Ο βενιαμίν της παρέας, η Flanagan ήταν ήδη γνωστή από τη σαπουνόπερα Coronation Street όπου και εμφανίστηκε σε 200 και πλέον επεισόδια ως Rosie Webster. To 2013, η The Sun την τίμησε, ή το αντίθετο, και έκτοτε αυτή που δεν κάνει πλέον καθημερινή σειρά, εκδίδεται και εκτίθεται από εδώ και απο εκεί χωρίς μαλλον να έχει επιγνωση ότι αν συμμαζευτεί ίσως βγάλει ακόμη περισσότερα χρήματα εκτονώνοντας τον κόσμο.

3. Jordan

Ημερομηνία Γέννησης: 22 Mαιου 1978

Είναι μια κατηγορία από μόνη της, είναι μια γυναικα υπερπαραγωγή, είναι η ‘Jordan’ που κανονικά απαντάει στο Katie Price και είναι αυτή που αγαπούν να μισούν και να σιχτιρίζουν οι Άγγλοι. Κάτι σαν την Κιμ Καρντάσιαν αλλά με περισσότερο βάρος μπροστά, η J. βγάζει εκατομμύρια ευρώ το χρόνο από τότε που ετων 18 δημοσιευσε στη Σελίδα 3 τα προσόντα της.

2. Samantha Fox

Ημερομηνία Γεννησης: 15 Aπριλίου 1966

Αν και της αξίζει η κορυφή, η Αλεπου δεν κερδίσει τη θέση νο.1 γιατί από τότε που έκανε επιτυχία με αυτό

δεν καταφερε να κανει και τίποτα περισσότερο. Αγαπητή στους Βρετανούς, η Sam είναι πάντα στην καρδιά που βρίσκεται κάπου στο καβάλο τους.

1. Linda Lusardi

Ημερομηνία Γέννησης: 18 Σεπτεμβρίου 1958

Με δύναμη από τη δεκαετία του 70, η Linda καταφερε να βγει αλώβητη από την κιτρινίλα και να θεωρείται μια κλασική αντρική φαντασίωση δεκαετιών. Με τον ίδιο τρόπο που η Αλίκη Βουγιουκλάκη στοιχειώνει τα κεφάλια των Ελληνίδων δεκαετίες τώρα κάνοντας τους Έλληνες να υποφέρουν αφού τα νάζια είναι ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ, η Lusardi που το 2005 ανακηρύχθηκε σε αγαπημένο Koρίτσι Της Σελίδας 3 όλων των εποχών ήταν και είναι μια γυναίκα ποθητή και, κυρίως, αστεία.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η δύναμη των κοριτσιών στις κυκλοφορίες της εφημερίδας υπήρξε οργιώδης. Η The Sun καταφερε να ανεβάσει τα φύλλα της από 1.2 εκατ. το 1966 σε 3.7 εκατ το 1976. Σήμερα η το αρχέτυπο των tabloid εκδόσεων πουλάει 2.2 εκατομμύρια φύλλα περίπου, ένα νούμερο που της δίνει ακόμη κραταιά θέση στην διαμόρφωση του κοινού νου της Βρετανίας.Δείτε ακόμα:Όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα