Τα «πήρε» ο Γιώργος με τη Χριστοφιλοπούλου

Mίνι ενδοπασοκική κρίση αλλά και παρέμβαση του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου προκάλεσε η δημοσιοποίηση της αιφνιδιαστικής απόφασης του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης να επιφέρει αλλαγές στην διαδικασία της "Διαύγειας". Αλλαγές που ενδεχομένως να προκαλούσαν ακόμη και "χαλάρωση" της όλης διαδικασίας ή επιλεκτική εφαρμογή της!

Το ΠΑΣΟΚ αισθάνθηκε δύο φορές αιφνιδιασμένο καθώς η πρωτοβουλία για τις...βελτιώσεις στην "Διαύγεια" που ψηφίστηκε

επί διακυβέρνησης Παπανδρέου με υπουργό Εσωτερικών τον Γιάννη Ραγκούση φέρεται να ανήκει στην υφυπουργό του κόμματος Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Κι εκεί που το θέμα πήγαινε να ξεχαστεί ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τρισέλιδη ανακοίνωσή του υπερασπίστηκε με πάθος την μεταρρύθμιση της Διαύγειας λέγοντας ότι η διαφαινόμενη απόφαση της κυβέρνησης για κατάργηση της υποχρεωτικής ανάρτησης των κυβερνητικών αποφάσεων επιφέρει πλήγμα στη Δημοκρατία και την λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών. "Η ευθύνη για την απόφαση αυτή βαρύνει την κυβέρνηση. Ευθύνη έχει και προσωπικά ο πρωθυπουργός" τόνιζε ο Γ. Παπανδρέου ζητώντας και την συνταγματική κατοχύρωση της Διαύγειας...

Keywords
Τυχαία Θέματα