Στην Αθήνα ο Mr. Google

Ποιο είναι το μέλλον του Διαδικτύου και οι τάσεις της τεχνολογίας; Πώς αυτές επηρεάζουν την καθημερινότητά μας; Δημιουργούν οι τεχνολογικές καινοτομίες τις προϋποθέσεις για καλύτερη ποιότητα ζωής; Είναι η τεχνολογία η κινητήριος δύναμη για μια ισχυρή οικονομία που προσφέρει νέες και καλύτερες θέσεις εργασίας;

Το Μέγαρο Μουσικής φιλοξενεί τον Έρικ Σμιντ, εκτελεστικό πρόεδρο της Google, για να δώσει τις δικές του απαντήσεις και να εξηγήσει πώς ακριβώς οι καινοτομίες του σήμερα θα στηρίξουν την οικονομία του αύριο.

«Η Τεχνολογία ως σπίθα ανάπτυξης» είναι το θέμα της διάλεξης που θα δώσει ο πρόεδρος της Google στο Megaron Plus, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στις 17.30.

Τη διάλεξη και τη συζήτηση με το κοινό θα συντονίσει ο Λουκάς Τσούκαλης, καθηγητής Ευρωπαϊκής Οργάνωσης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Ο Έρικ Σμιντ πήγε στην Google το 2001 και από τότε έχει συνδράμει αποφασιστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας, μετατρέποντάς την από μια μικρή νεοϊδρυθείσα εταιρεία της Σίλικον Βάλεϊ σε παγκόσμιο ηγέτη του τομέα της τεχνολογίας.

Δείτε περισσότερα: moneypro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα