Τα μαζεύει ο Μάρδας: "Δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με μισθούς και συντάξεις"

Μαξιλάρι, τα αποθεματικά των Δήμων, προκειμένου να υπάρχει μια άνεση και να πληρώνονται οι υποχρεώσεις, χαρακτήρισε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, σε μια προσπάθεια να μαζέψει τις διαστάσεις που πήραν οι πρωινές δηλώσεις του, περί έλλειψης 400 εκατομμυρίων, από τα ταμεία του κράτους, προκειμένου να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις. Συγκεκριμένα μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ, με την Νίκο Ευαγγελάτο, ο αναπληρωτής Υπουργός προσπάθησε να εμφανιστεί πιο ψύχραιμος.

"Στο

τέλος του μήνα φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την καταβολή μισθών και συντάξεων" είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Δημήτρης Μάρδας, ενώ ερωτηθείς για τα 400 εκατομμύρια που λείπουν από το κράτος τόνισε ότι με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δημιουργείται ένα μαξιλάρι για να υπάρχει μια άνεση και να πληρώνονται όλες οι υποχρεώσεις …

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αναγνώρισε πως οι διαπραγματεύσεις καθυστερούν και τόνισε πως η κυβέρνηση πιέζει για να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προειδοποίηση Μάρδα: Χρειαζόμαστε άμεσα 400 εκατ. ευρώ-Για μισθούς και συντάξεις

Keywords
Τυχαία Θέματα