Συνελήφθη ο Κώστας Σακκάς από την αντιτρομοκρατική!

Συνελήφθη πριν από λίγο από αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής ο Κώστας Σακκάς καθώς σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης παραβίασε του περιοριστικούς όρους που τους είχαν επιβληθεί. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 30χρονος συλληφθείς δεν διανυκτέρευε τις τελευταίες ημέρες στο σπίτι του όπου βρίσκεται στην περιοχή του Πειραιά.

Ο Κώστας Σακκάς είχε συλληφθεί

στις 4 Δεκεμβρίου του 2010 για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς. Είχε πραγματοποιήσει απεργία πείνας για 38 ημέρες διαμαρτυρόμενος για την παρατεταμένη κράτησή του στις φυλακές χωρίς να έχει δικαστεί.

Μετά από βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών έγινε δεκτό το αίτημά του για να αποφυλακιστεί και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι περιοριστικοί όροι περιελάμβαναν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση κάθε Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, υποχρεωτική διαμονή στην οικία που έχει δηλώσει ως κατοικία του, στον Πειραιά, απαγόρευση οποιασδήποτε επαφής και επικοινωνίας με συγκατηγορουμένους του, χρηματική εγγύηση 30 χιλιάδων ευρώ, απαγόρευση μετακίνησης εκτός του νομού Αττικής και αφαίρεση διαβατηρίου και αστυνομικής ταυτότητας.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα