Δύο νεκροί από τροχαίο του ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Τουλάχιστον δεκαπέντε τραυματίες, κάποιοι από αυτούς σοβαρά, είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αποτέλεσμα της σφοδρής συγκρούσεως ενός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Μεσολογγίου που κατευθυνόταν προς Θεσσαλονίκη με φορτηγό 3 χλμ πριν τα διόδια των Μαλγάρων στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα

με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν τουλάχιστον 15 τραυματίες, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κρατούν κλειστή τη δεξιά λωρίδα της Εθνικής Οδού.

Συνεχής ενημέρωση

16:45

Σύμφωνα με την Τροχαία, το λεωφορείο έπεσε στο πίσω μέρος φορτηγού, με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, που ήταν σταθμευμένο στο δεξί μέρος του δρόμου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους 15 τραυματίες σοβαρότερα είναι ο οδηγός του λεωφορείου.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα οχτώ ασθενοφόρα, που μεταφέρουν αυτήν την ώρα τους τραυματίες σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ενώ η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα εισόδου προς την πόλη.

16:53

Όπως αναφέρουν πληροφορίες υπάρχουν εγκλωβισμένοι στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ στα Μάλγαρα μετά το τροχαίο που σημειώθηκε με το φορτηγό. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις και βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το ατύχημα

Δύο νεκροί από την σφοδρή σύγκρουση

Όπως δήλωσε στο Star ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Δημήτρης Παπαγιαννίδης υπάρχουν δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας στο τροχαίο που σημειώθηκε στα Μάλγαρα όταν λεωφορείο των ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με φορτηγό.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Mίλα":

Keywords
Τυχαία Θέματα