Συναυλίες με ανέκδοτα έργα του Μάνου Χατζιδάκι στο Ηρώδειο

Μια νέα προσέγγιση στα έργα του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι, καθώς επίσης και μια σειρά από ανέκδοτα έργα του, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό σε δύο μοναδικές συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Πρόκειται για την παρουσίαση μουσικών έργων του αξέχαστου συνθέτη με τίτλο «Τρόποι του φεγγαριού», την καλλιτεχνική επιμέλεια της οποίας

έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος Χατζιδάκις. Ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια επιμελείται το έργο του συνθέτη πραγματοποιώντας εκατοντάδες συναυλίες και επανεκδόσεις των έργων του καθώς και ανέκδοτο μουσικό υλικό, ενώ με τις δύο αυτές συναυλίες ξεκινά φέτος από το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού η συστηματική παρουσίαση των μουσικών έργων του Μάνου Χατζιδάκι.

Πληροφορίες

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 22 ευρώ (γενική είσοδος) και 15 ευρώ (φοιτητικά - ΑΜΕΑ) και φτάνουν έως τα 70 ευρώ. Το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από όλα τα καταστήματα Public, τα εκδοτήρια της ticketservices (Πανεπιστημίου 39), τηλεφωνικά στο 210 7234567 και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα www.ticketservices.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα