Συμμαχία Άρη-Ψινάκη για την Αθήνα!

Από την showbiz, αρχίζει -όπως αναμενόταν άλλωστε- η σύσταση συμμαχιών του Άρη Σηλιωτόπουλου για τον Δήμο της Αθήνας. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το parapolitika.gr, χθες το βράδυ, ο υποψήφιος δήμαρχος της πρωτεύουσας με το χρίσμα της ΝΔ, συνομίλησε με τον γνωστό μάνατζερ, στην βάση της πιθανής συνεργασίας τους. Ο Ηλίας Ψινάκης,

είχε εκδηλώσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του για την δημαρχία της Αθήνας και μάλιστα είχε κάνει και επαφές για την συγκρότηση του συνδυασμού του.

Προφανώς, ο πρώην υπουργός με την τάση στις λαϊφσταλίστικες καταστάσεις, θέλησε να προλάβει τους σχεδιασμούς του Ψινάκη και να του ζητήσει να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιό του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αφού με τον τρόπο αυτό θα κέρδιζε έναν ισχυρό και ιδιαίτερα δημοφιλή (όπως φάνηκε και στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές) συνοδιπόρο. Η προσπάθεια του Άρη Σπηλιωτόπουλου, ενισχύεται και από το γεγονός ότι το γυαλί στις σχέσεις του μάνατζερ με το Νικήτα Κακλαμάνη, με τον συνδυασμό του οποίου εξελέγη, φαίνεται να έχει ραγίσει οριστικά.

Πλέον, το μπαλάκι έχει περάσει στα χέρια του Ψινάκη, ο οποίος σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του παλεύει ακόμη μέσα του μεταξύ πρωτεύουσας και Μαραθώνα! Ίδωμεν.... Το μόνο βέβαιο, είναι ότι αν κάνει δίδυμο με τον Άρη θα κάνουν θραύση!

Keywords
Τυχαία Θέματα