Στρατούλης: Δεν εμπλέκονται σε πολιτικά ζητήματα οι "θεσμοί"

Οι επαφές μεταξύ των ελληνικών αρχών και των θεσμών διεξάγονται σε τεχνικό επίπεδο, διευκρίνισε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης, ξεκαθαρίζοντας ταυτοχρόνως πως στο κλιμάκιο του τομέα ευθύνης του δόθηκαν εντολές να υπάρχει συζήτηση σε πληροφοριακό επίπεδο χωρίς να μπαίνουν σε ζητήματα πολιτικής.

«Οι επαφές γίνονται σε τεχνικό επίπεδο μεταξύ των κλιμακίων. Στο δικό μας τεχνικό κλιμάκιο η εντολή που δώσαμε είναι να υπάρχει πληροφοριακού επιπέδου συζήτηση χωρίς να μπαίνουν σε ζητήματα πολιτικής» είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών

Ασφαλίσεων στην Βουλή στο ερώτημα του κ. Νίκου Νικολόπουλου για το εάν ισχύουν οι πληροφορίες που θέλουν τα νομοσχέδια να μην κατατίθενται στη Βουλή χωρίς την έγκριση των «Θεσμών».

Παράλληλα, ο κ. Στρατούλης τόνισε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία μείωση σε κύριες και επικουρικές συντάξεις.

Όπως δήλωσε μάλιστα είναι έτοιμες οι διατάξεις που αναστέλλουν τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος και το επόμενο διάστημα θα έρθουν στη Βουλή, ενώ πρόσθεσε πως είναι θέμα ωρών να κατατεθεί στη Βουλή η ρύθμιση για τις οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα