ΑΠΟΕΛ: Το «three-peat» θέλει σταθεροποίηση

Πέστε το αστάθεια, πέστε το κούραση, λόγο του ότι η ομάδα εξακολουθεί να «κυνηγά» και τους δύο στόχους που έχει βάλει, πέστε το όπως θέλετε. Το δεδομένο, είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ από τον 2ο γύρο και μετά, δυσκολεύεται να παρουσιάσει συνεχόμενη καλή αγωνιστική εικόνα. Οι πολλοί τραυματισμοί παίζουν τον δικό τους καθοριστικό ρόλο ώστε η ομάδα του Τόρστεν Φινκ να παρουσιάζει αυτή την αστάθεια στην απόδοση της, ωστόσο από την στιγμή που ο στόχος είναι το «three-peat» θα πρέπει ο Γερμανός τεχνικός να βρει τον τρόπο ώστε ο

ΑΠΟΕΛ να σταθεροποιήσει την εικόνα του σε ψηλά στάνταρ απόδοσης. Είναι ενδεικτικό ότι από την έναρξη του 2ου γύρου μέχρι σήμερα σε σύνολο 13 αγώνων ο ΑΠΟΕΛ μετρά έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, απολογισμός καθόλου ικανοποιητικός για μία ομάδα που έχει ψηλές βλέψεις. Σε αυτούς τους αγώνες, οι «γαλαζοκίτρινοι» πέτυχαν 20 γκολ, ανάμεσα στα παιχνίδια συγκαταλέγονται το 4-4 με την ΑΕΚ και το 4-0 επί του Εθνικού και δέχτηκαν 12.

Σε αυτές τις 13 αγωνιστικές, ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών, από την 18η μέχρι την-21η αγωνιστική, επί Ν. Σαλαμίνας (0-1), Εθνικού Άχνας (4-0), Δόξας (0-2) και Απόλλωνα (1-0). Πέραν τούτου, οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν πέτυχαν δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Όλα αυτά αποδεικνύουν το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε ακόμα να βρει ρυθμό, ώστε να έχει σταθερή εικόνα.

Επιπλέον, ο Τόρστεν Φινκ που πλέον έχει σαφή εικόνα για το τι μπορεί να προσφέρει ο κάθε ποδοσφαιριστής, δείχνει να έχει «κολλήσει» σε κάποιους, οι οποίοι πήραν πολλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να δείχνουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν. Στο κάτω-κάτω ο ΑΠΟΕΛ παρά τα πολλά προβλήματα λόγο τραυματισμών έχει δείξει ότι διαθέτει αρκετούς νεαρούς που στον χρόνο που πήραν, απέδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα