Στρατηγός Κωσταράκος: "Ο Σμηναγός Ηλιάκης περιπολεί στους ουρανούς του Αιγαίου"

Με τέσσερα σύντομα twits ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος δημοσιοποίησε αργά χθες το βράδυ την άποψή του επί ισαρίθμων θεμάτων της επικαιρότητος των τελευταίων ημερών.

Αναφορικώς με τη χθεσινή Ημέρα Τιμής και Μνήμης για το θάνατο του Σμηναγού (Ι) Κώστα Ηλιάκη, ο Αρχηγός τόνισε τα εξής: «Αθάνατος ο Σμηναγός (Ι) Κωνσταντίνος Ηλιάκης. Περιπολεί στους ουρανούς του Αιγαίου»., ενώ για την απολύτως επιτυχή διεξαγωγή δύο ασκήσεων «Πυρπολητής» μέσα σε ένα διήμερο, ο ίδιος τόνισε: «Σε 48 ώρες δυο ΠΥΡΠΟΛΗΤΕΣ για να επιβεβαιώσουμε

την ετοιμότητα μας. Άριστα. Συγχαρητήρια παιδιά».

Με άλλα δύο twits ο Στρατηγός Κωσταράκος αναφέρθηκε και σε δύο άλλα προχθεσινά θέματα. «Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η Ημερίδα που οργάνωσε το ΓΕΕΘΑ σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών», επισήμανε στο ένα εξ αυτών, ενώ το άλλο ήταν αφιερωμένο στην εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ιερολοχίτη Στρατηγού Χριστόδουλου Τσιγάντε, του δημιουργού και των Δυνάμεων Καταδρομών στη διάρκεια του Εμφυλίου πολέμου, στην έδρα της 13ης Διοικήσεως Ειδικών Επιχειρήσεων – «Ιερός Λόχος» και σημείωνε ο Αρχηγός: «Τιμήσαμε χθες, ως οφείλαμε, τον Υποστράτηγο Χριστόδουλο Τσιγάντε Διοικητή του Ιερού Λόχου».

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα